Behandling av hälsporre

Naprapatlandslaget Halmstad

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Tre Hjärtans väg 2, Halmstad

Öppet idag till 17:00

Naprapatlandslaget Halmstad

Naprapatbehandling

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Akupunktur

Pris: 780 kr

Har du fått hälsporre? Naprapatlandslaget Halmstad vet hur din fot ska behandlas, så att du kan bli av med dina besvär.

Hälsporre – hur känns det?

Hälsporre innebär att man får ont under hälen, precis i hälens framkant. I vissa fall kan också senan omvandlas till ben vid infästningen i hälbenet, vilket är kroppens naturliga reaktion på en kroniskt ökad belastning. Det de flesta märker är att det gör ont under foten när man kliver upp på morgonen. Detta beror på att man låtit foten och vristen vila under natten, och när man sedan ställer sig upp blir belastningen på senan påtaglig.

Orsak till hälsporre

Hälsporre uppstår på grund av överbelastning på ett visst område. Har du obalans i musklerna eller stela delar i kroppen kan det göra att krafterna inte fördelas optimalt. Då sker det en överbelastning på en vävnad i kroppen, i detta fall hälen. Du kan få hälsporre av att du till exempel har en stel ländrygg eller har svaga muskler i höften, vilket gör att belastningen på dina fötter inte fördelas på ett bra sätt. 

Hur behandlas hälsporre på Naprapatlandslaget?

Naprapaterna på Naprapatlandslaget är utbildade för att behandla hälsporre på samma sätt som andra besvär: hitta funktionsfelet i nervsystemet och åtgärda detta. Naprapaten gör en analys på din kropp genom att undersöka om du har svaga stabiliseringsmuskler i höften och fötter, och hur din rygg är. Därefter tar naprapaten fram en behandling av de stela delarna utifrån analysen. Du får också övningar som du själv kan göra för att sedan hålla borta hälsporren. 

Har du fått hälsporre och upplever att det påverkar din vardag? Då kan du boka en tid hos Naprapatlandslaget Halmstad, så får du hjälp av en skicklig naprapat!

Om oss

Hjärtligt välkommen till Naprapatlandslaget Halmstad!

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Mottagningen i Halmstad finns på Tre hjärtans väg 2 i Halmstad. Naprapatlandslagets duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder.

Naprapatlandslagets vision: bäst på behandling av muskler och leder

Redan 1998 träffades grundarna till Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det alla hade gemensamt var drömmen om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att grundarna kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde sig för att starta det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har Naprapatlandslaget ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater, som alla jobbar mot samma vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Vad kan Naprapatlandslaget Halmstad hjälpa dig med?

Hos Naprapatlandslaget Halmstad får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Klinikens naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Naprapaten utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta som söker behandling har något av följande besvär:

  • ryggskott
  • ont i knät
  • ont i höften
  • tennisarmbåge
  • hälsporre
  • migrän
  • huvudvärk
  • ischias
  • ont i ryggen
  • diskbråck.

Hitta till naprapatkliniken i Halmstad

Mottagningen hittar du på Tre hjärtans väg 2, alldeles intill STX Bilvård, i nära anslutning till rondellen på Karlsrovägen.

Varmt välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Halmstad, för hjälp med muskler och leder!

Informationen uppdaterades 15:19 - 17 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
19 feb, 2023

Jag är så nöjd. Kändes som han verkligen brydde sig. Tog väl hand om mig.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:07:00 - 17:00
Loading map

Relaterade kategorier