Lista ditt barn

Hos Smile Tyresö kan du lista ditt barn - vi hjälper er att skapa goda vanor för livet!Lista ditt barn hos Smile TyresöHos Smile Tandvård ka...

Boka tid hos Smile Tyresö för Lista ditt barn.

Lista ditt barn hos Smile Tyresö

Hos Smile Tandvård kan du lista ditt barn, för att få regelbundna kallelser till undersökningar. Från och med det år barnet fyller tre år kan du välja tandvårdsklinik för ditt barn. När du listat ditt barn hos oss får du automatiskt kallelse till kostnadsfria undersökningar.

Varmt välkommen att lista ditt barn eller ungdom hos Smile Tyresö!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Tyresö erbjuder.
11.10Tis 3/6
08.00Mån 9/6
09.00Ons 11/6
3763 kr

Tyresö
Välkommen till Smile – din tandläkare i Tyresö! På Smile Tyresö strävar vi efter att ge dig personlig tandvård av hög kvalitet. Vårt mål är att se till att just dina specifika behov möts, så att du kan uppnå en god munhälsa! Vi arbetar med den senaste tekniken och håller oss alltid uppdaterade inom branschen. För oss är det viktigt att alla som kommer till oss känner sig trygga och inte minst du som lider av tandvårdsrädsla. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att du ska uppnå och bibehålla ett friskt leende. Behandlingar på Smile Tyresö: Allmäntandvård Tandblekning Estetisk tandvård Akut tandvård Tandreglering med Invisalign Akut tandvärk? Vi hjälper dig omgående Är du i behov av akut tandvård? Hos oss får du alltid hjälp med kort varsel! Hitta till oss på Smile Tyresö: Vår klinik ligger på Pärlröksgången 73 , med goda förbindelser från Gullmarsplan med buss. Busshållplatsen heter Krusboda torg. Välkommen att boka en tid hos Smile Tyresö!

Kliniken har fått mycket beröm för sitt vänliga och personliga bemötande samt för behandling av hög kvalitet. Många recensenter uppskattar de moderna lokalerna och effektiva smärtlindringarna. Kliniken har också ett gott rykte för att hantera tandvårdsrädsla. Däremot nämndes av enstaka att en tandläkare byttes ut och att zoombesök saknades samt att parkering kan vara begränsad.
Personligt bemötande
Zoombesök saknas
Begränsad parkering
Osympatisk tidigare
tandvårdsrädda, akut tandvård, allmäntandvård
*Sammanfattat från Google (8) & Facebook (5).

1 omdöme
Olle H.
19 feb, 2025
Mycket proffsiga. Men dyra.

Måndag - Tisdag