Behandling av hÀlsporre

Hos Naprapatlandslaget Kalmar kan du fÄ behandling om du lider av hÀlsporre!Symtom pÄ hÀlsporreOm du drabbats av hÀlsporre kÀnner du smÀrta ...

LĂ€s mer

Boka tid hos Naprapatlandslaget Kalmar för Behandling av hÀlsporre.

795kr
Helg & röda dagar: 920 kr Studentpris: 665 kr (helgpris 800 kr)

Hos Naprapatlandslaget Kalmar kan du fÄ behandling om du lider av hÀlsporre!

Symtom pÄ hÀlsporre

Om du drabbats av hÀlsporre kÀnner du smÀrta under hÀlen, precis i hÀlens framkant. Oftast mÀrker man av att det gör ont nÀr man kliver ur sÀngen pÄ morgonen och sÀtter ner foten. Anledningen till det Àr ett belastningen pÄ senan blir mer pÄtaglig efter nattens vila. Vissa kan ocksÄ fÄ problem med att senan omvandlas till ben vid infÀstningen. Detta beror pÄ en kroniskt ökad belastning som kroppen reagerar pÄ.

DÀrför uppstÄr hÀlsporre

Om du har en obalans i musklerna eller Àr stel i vissa delar av kroppen, kan inte krafterna fördelas optimalt. Det leder till en överbelastning, i det hÀr fallet pÄ hÀlen. HÀlsporre kan till exempel uppstÄ till följd av en stel lÀndrygg eller svaga muskler i höften, som gör att belastningen pÄ dina fötter blir ojÀmn.

FĂ„ behandling mot hĂ€lsporre hos Naprapatlandslaget Kalmar

NÀr du kommer till nÄgon av vÄra skickliga naprapater börjar vi med att identifiera funktionsfelet i nervsystemet, för att kunna ÄtgÀrda det. Vi tittar specifikt pÄ om du har svaga stabiliseringsmuskler i fötterna eller höften, och undersöker din rygg. UtifrÄn denna analys tar vi fram en behandling som Àr unikt anpassad efter dig, och ger dig dessutom övningar som du sjÀlv kan göra för att undvika att problemen med hÀlsporre kommer tillbaka igen.

Vill du fÄ hjÀlp med att behandla din hÀlsporre? Boka en tid hos Naprapatlandslaget Kalmar, sÄ hjÀlper vi dig!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Naprapatlandslaget Kalmar erbjuder.
18.00Lör 20/9
08.00MÄn 22/9
995 kr

Kalmar
VÀlkommen till Naprapatlandslaget - vÀrldens största naprapatkedja! Naprapatlandslaget Kalmar hittar du pÄ TorsÄsgatan 1 G i Kalmar. HÀr trÀffar du kunniga naprapater som hjÀlper dig med alla tÀnkbara besvÀr frÄn muskler och leder. VÄr vision: bÀst pÄ muskel- och ledbehandling Redan 1998 trÀffades vi som grundade Naprapatlandslaget, pÄ Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjÀlpa mÀnniskor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kÀnde att det saknades en stor aktör i branschen, och bestÀmde oss för att grunda det som skulle bli vÀrldens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gÀng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vÄr vision: bÀst pÄ muskel- och ledbehandling! Vi hjÀlper dig med dina besvÀr Hos Naprapatlandslaget Kalmar kan du fÄ behandling för en rad olika besvÀr frÄn muskler och leder, till exempel: Ont i knÀt Ont i höften HÀlsporre MigrÀn Ryggskott HuvudvÀrk Ischias Ont i ryggen DiskbrÄck TennisarmbÄge Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och vi arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, stretching, och akupunktur. Boka en tid hos oss pÄ Naprapatlandslaget Kalmar, redan idag!
LĂ€s mer om mottagningen

Baserat pÄ 11 textrecensioner*
Recensionerna om Naprapatlandslaget i Kalmar lovordar frÀmst personalens kunskap och de effektiva behandlingarna. MÄnga uppskattar det fina bemötandet och gratis parkering utanför lokalerna. Kliniken rekommenderas sÀrskilt för dem med muskel- och ledproblem. Det finns dock fÄ negativa aspekter att lyfta vilket kan göra bilden nÄgot ensidig.
MÄnga tycker
Trevlig lokal
MÄnga behandlingsmetoder
Endast positiva recensioner
SÀrskilt lÀmplig för
muskler och leder, akut besvÀr
*Sammanfattat frĂ„n Facebook (6) & Google (5).

Omdömen frÄn patienter

MÄndag - Fredag

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.