Bedömning av rosacea och perioral dermatit
1/4

Diagnostiskt Centrum Hud Skövde

3 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Hertig Johans gata 2, Skövde

Öppet idag från 08:00

Diagnostiskt Centrum Hud Skövde

Bedömning av akne

Pris: 1200 kr

Misstänker du att du lider av rosacea eller perioral dermatit och vill få hjälp med undersökning och behandling? Då kan du vända dig till Diagnostiskt Centrum Hud Skövde!

Vad är skillnaden mellan rosacea och perioral dermatit?

Både rosacea och perioral dermatit är hudsjukdomar som ger besvär med rodnad, knottror och utslag. Ofta blandas sjukdomarna ihop, eftersom de kan ge liknande symtom, och därför är det bra att besöka en hudläkare för att få diagnos och rätt behandling för just dina besvär.

Så behandlas rosacea och perioral dermatit

Om du endast har lindriga besvär får du i första hand lokalbehandling i form av kräm eller gel. Om det inte ger effekt eller om du har svårare besvär kan du få behandling med läkemedel.

På Diagnostiskt Centrum Hud Skövde kan du få hjälp med undersökning och behandling av rosacea och perioral dermatit, så tveka inte att boka en tid redan idag!

Om oss

Varmt välkommen till Diagnostiskt Centrum Hud Skövde!

Vi är en hudmottagning som kan hjälpa till med alla typer av hudåkommor. Hos oss arbetar hudläkare som har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi kan både undersöka och behandla olika hudförändringar, och har ett särskilt intresse för misstänkta hudtumörer.

Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebär att du kan träffa hudläkare utan remiss. Det innebär kortare väntetid, men du står för kostnaden själv, inklusive provtagningar och behandlingar. Observera att du måste betala på plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris.

Det här hjälper vi på Diagnostiskt Centrum Hud Skövde till med

Vi erbjuder hjälp för alla tänkbara hudbesvär, oavsett hur stort eller litet ditt problem är. Vi kan till exempel utreda och behandla:

  • Psoriasis

  • Akne

  • Rosacea

  • Hudförändringar

  • Misstänkta hudtumörer

  • Vårtor

  • Eksem

  • Lichen

  • Leverfläckar/födelsemärken

  • Hudutslag

Vi erbjuder snabb diagnostik och behandling av hudtumörer

Vår målsättning på Diagnostiskt Centrum Hud Skövde är att alltid kunna erbjuda snabb bedömning av misstänkta hudtumörer, för att minska oro och slippa onödiga operationer. Om du har en hudförändring som kräver borttagning erbjuder vi operation direkt på vår klinik, vilket betyder att du slipper långa väntetider för att få en hudtumör borttagen. Vi kan även erbjuda behandling med till exempel kryoterapi (frysning).

Välkommen att boka tid på Diagnostiskt Centrum Hud Skövde!

Informationen uppdaterades 15:08 - 19 mar, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
1 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
1 av 5
3 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
12 maj, 2024

Jag är inte nöjd.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:08:00 - 16:00
Tisdag:08:00 - 12:00
Onsdag:08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag:08:00 - 11:00

Telefonnummer

031-700 0# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier