Akut tandvård - för dig över 19 år

Boka tid hos Smile Örebro Våghustorget för Akut tandvård - för dig över 19 år .

Akut tandvård - för dig över 19 år

Har du fått akuta besvär med tänderna? Då kan du söka hjälp hos oss på Smile i Örebro! Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.

Vi hjälper dig så snabbt vi kan

Vi kan alla råka ut för problem med tänderna som behöver åtgärdas snabbt. Kanske rör det sig om en tand som är infekterad, en krona som lossnat, skadade tänder eller tandvärk. Oavsett vilket så kan vi på Smile erbjuda dig en tid snabbt!

Kontakta oss på Smile i Örebro för att boka din akuttid!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Örebro Våghustorget erbjuder.
11.00Tis 1/7
09.00Idag
08.00Tis 1/7
395 kr

Örebro
Välkommen till Smile Örebro Våghustorget Smile ligger på Drottninggatan 27 på bra läge i centrala Örebro. Du tas emot i moderna lokaler i en lugn och behaglig miljö. Våra kompetenta medarbetare ser till att du känner dig välkommen och trygg. Tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister strävar efter att ge dig ett bra bemötande. Eftersom vi också tar emot barn och ungdomar är det perfekt att låta hela familjen gå till samma tandläkare. Behandlingar på Smile Örebro Våghustorget: Allmäntandvård Akut tandvård Estetisk tandvård Tandblekning Tandimplantat Osynlig tandställning (Invisalign) Tandhygienistbehandling Specialisttandvård Barn- och ungdomstandvård Om du är i behov av specialisttandvård ligger Smile Specialisttandvård Örebro i samma lokaler. Här erbjuder vi specialisttandvård inom endodonti och parodontologi. Vi erbjuder akut tandvård i Örebro Har du drabbats av akuta besvär med tänderna? Vi erbjuder oftast tid samma dag. Det är enkelt att hitta till Smile Örebro Våghustorget Det är enkelt att ta sig till vår tandläkarklinik på Drottninggatan, både för dig som anländer med kollektivtrafik och bil. Om du kommer från E20:an norröver kan du exempelvis fortsätta på Hertig Karls allé. Våghustorget ligger precis i närheten och härifrån går ett flertal busslinjer. Du går in i köpcentret Krämaren och finner tandläkarkliniken under samma tak. Välkommen att boka en tid hos Smile i Örebro!

Smile Örebro Våghustorget har fått många positiva omdömen för sitt trevliga och professionella bemötande samt sina moderna, fräscha lokaler. Personalen är hjälpsam, särskilt för patienter med tandläkarskräck, och kliniken erbjuder ofta snabbt akuta tider. Dock finns det några negativa kommentarer om svårigheter att nå kliniken per telefon, högre kostnader samt att vissa behandlingar inte alltid inkluderar bedömningar i priset.
Trevliga och proffsiga
Modern och fräsch klinik
Bra bemötande
Hjälpsamma vid tandläkarskräck
Kompetent personal
Svårt att nå per telefon
Lätt att få akuttid
Dyra behandlingar
Bedömning ingår inte alltid i pris
Missnöje med vissa behandlingar
barn, akut tandvård, tandreglering
*Sammanfattat från Google (24), Facebook (19), Hitta (1) & Vården (1).

1 omdöme
Gun H.
7 jun, 2024
Trevligt bemötande, glad personal. Man känner trivsel när man kommer dit. Blir alltid väl mottagen.

Måndag
Tisdag