Besök hos hudläkare

Välkommen till de kunniga och erfarna hudläkarna på Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm! Här kan du få hjälp med alla tänkbara hudbesvär.Spec...

Boka tid hos Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm för Besök hos hudläkare.

1600kr
I priset ingår recept och klinisk undersökning, som behövs för att ställa diagnos. Om det behöver göras ytterligare provtagningar tillkommer kostnader för det. Vävnadsprov: från 1200 kr, blodprov: från 450 kr, svampprov: från 950 kr.

Specialister på hudsjukdomar

Om du har besvär från huden kan de erfarna specialisterna på Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm ställa diagnos och ge behandling. Vid första besöket får du berätta om dina besvär och läkaren tittar på huden, ibland med hjälp av speciell utrustning, för att kunna göra en bedömning. Ofta räcker detta för att ställa diagnos, men ibland kan ett vävnadsprov eller blodprov också behöva tas.

Vanliga besvär som hudläkaren kan hjälpa till med

Hudläkare kan både undersöka, ställa diagnos och behandla olika typer av hudåkommor. De är specialister inom hudsjukdomar, eller dermatologi, och kan bland annat hjälpa dig med:

• Akne
  • Eksem
  • Psoriasis
  • Rosacea
  • Perioral dermatit
  • Hudförändringar/födelsemärken
  • Vårtor

Vad kostar besöket?

I priset för besöket ingår recept och klinisk undersökning, som behövs för att ställa diagnos. Om det behöver göras ytterligare provtagningar tillkommer kostnader för det. Det kan till exempel röra sig om:

Vävnadsprov: från 1200 kr

Blodprov: från 450 kr

Svampprov: från 950 kr

Välkommen att boka tid hos en hudläkare på Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm, redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm erbjuder.

Norrmalm
Välkommen till Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm! Vi är en hudmottagning som kan hjälpa till med alla typer av hudåkommor. Hos oss får du träffa erfarna hudläkare med bred kompetens. Vi har ett särskilt intresse för misstänkta hudtumörer och kan både utreda och behandla olika hudförändringar. Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebär att du kan träffa hudläkare utan remiss. Det innebär kortare väntetid, men du står för kostnaden själv, inklusive provtagningar och behandlingar. Du hittar vår prislista längre ner på sidan. Observera att du måste betala på plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris. Det här kan Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm hjälpa till med Till oss kan du vända dig med alla typer av hudbesvär, oavsett hur stort eller litet ditt problem är. Vi kan till exempel utreda och behandla: Psoriasis Akne Rosacea Misstänkta hudtumörer Eksem Lichen Vårtor Leverfläckar/födelsemärken Hudutslag Ärr Hudförändringar Vi kan diagnostisera och behandla hudtumörer På Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm lägger vi särskilt stort fokus på hudtumörer och ser till att du får snabb bedömning och behandling när det behövs. På så sätt minskas oro och du slipper onödiga operationer. Vi har möjlighet att ta bort hudförändringar och hudtumörer genom operation, men kan också erbjuda borttagning av hudförändringar med hjälp av exempelvis frysning och fotodynamisk behandling. Priser hos Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm Besök hos hudläkare 1600 kr Utredning av hudförändringar Vävnadsprov: från 1200 kr Blodprov: från 450 kr Svampprov: från 950 kr Borttagning av hudförändringar Operation, inklusive stygn och stygnborttagning: Kroppen: från 5100 kr Ansiktet: från 6900 kr Skrapning av seborroiska keratoser, s.k. åldersvårtor samt borttagning av ”skin tags”: 1 st: 2000 kr Enklare skrap eller klipp (upp till 2-4 st) 2500 kr Plan exision: Kroppen: från 1900 kr Ansiktet: från 3500 kr Frysning av aktiniska keratoser: Från 1600 kr Alla priser gäller en hudförändring. Om det är flera förändringar som ska tas bort får du ett kostnadsförslag utifrån antal och omfattning. Behandling av vårtor hos sköterska 1500 kr per behandling Oftast krävs 5 st behandlingar, ibland fler. Skrapning av seborroiska keratoser, s.k. åldersvårtor hos sköterska OBS! Förändringarna måste alltid bedömas av en specialistläkare på Diagnostiskt Centrum Hud först innan tid hos sköterska kan bokas. 1 st: 1200 kr 2-6 st: 1950 kr 7–15 st: 2450 kr Välkommen att boka tid hos oss på Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm!

Diagnostiskt Centrum Hud Stockholm erbjuder vård med kompetenta läkare och möjlighet till snabba bokningar. Flera patienter upplever dock problem med kommunikation och otydliga tidsbokningar. Bemötandet från personalen och kundtjänsten har också fått kritik.
Kompetenta läkare
Kommunikationsproblem
Otydliga tidsbokningar
Oprofessionellt bemötande
Snabba bokningar
Trevligt bemötande
Dålig kundtjänst
hudåkommor, privatbetalande patienter
*Sammanfattat från Google (27).

3.9
Gunilla F.
27 mar, 2025
Fruktansvärt dålig lokal med omfattande ombyggnation med högt borrande och tjutande verktyg. En av läkarna sa t.o.m till sin bokade patient att de skulle inte kunna prata i allt oväsen. Man mådde fruktansvärt dåligt bara av att sitta i väntrummet. Sedan blev det tyvärr ännu sämre i mötet med ansvarig läkare som tyvärr var extremt okunnig, ointresserad, okänslig och osympatisk i hela dialogen. Avråder tyvärr helt frå att gå dit. Gick därifrån både nedstämd och besviken. Hade helt andra förväntningar på detta ställe.
2.5
Christer U.
26 feb, 2025
Tidsbokning och kontaktvägar är fullständigt obefintliga! En bra läkare kan ju inget göra om kliniken i övrigt saknar intresse för kunder och patienter. Märkligt!