Tandblekning

Vill du få ljusare tänder? Vi på Tandläkarn i Rönnäng hjälper dig med en effektiv och skonsam tandblekning. Bleka tänderna hemma Vi på...

Boka tid hos Tandläkarn i Rönnäng för Tandblekning.

Bleka tänderna hemma

Vi på Tandläkarn i Rönnäng erbjuder tandblekning hemma. Behandlingen sker i följande steg:

• Först får du komma till oss för att göra en undersökning av tänder och tandkött.
  • Om allt ser bra ut gör vi en avgjutning av dina tänder.
  • Utifrån avgjutningen tar vi fram plastskenor som är formade efter dina tänder.
  • Plastskenorna får du ta med hem, där du fyller dem med blekmedel och sätter dem över tänderna för att verka.

Observera att behandlingen kan genomföras antingen på dagen eller kvällen och kräver oftast några dagars upprepning.

Hur länge håller en tandblekning?

Hur länge en tandblekning håller beror på hur väl du sköter din munhygien och om du exempelvis snusar eller dricker mycket kaffe. Generellt brukar tandblekningen dock hålla i cirka 2 år.

Välkommen att boka en tid för tandblekning hos oss på Tandläkarn i Rönnäng!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandläkarn i Rönnäng erbjuder.

Tjörn
Välkommen till Tandläkarn i Rönnäng! Du hittar vår trevliga klinik i närheten av Rönnängs brygga på Tjörn. Här möts du av ett positivt team som kan ta emot hela familjen. Vi bedriver i första hand allmäntandvård, men kan också hjälpa till med tandimplantat och tandblekning. Det här erbjuder vi på Tandläkarn i Rönnäng Hos oss får du en heltäckande tandvård, och du kan vända dig till oss oavsett om du bara vill ha en undersökning eller om du har behov av ett större ingrepp, som implantatbehandling. Vi erbjuder till exempel: Regelbundna undersökningar Tandhygienistbehandling Tandblekning Bettskenor Akut tandvård Tandimplantat Behandling av tandlossning Lagningar Kronor och broar Tandstensborttagning Vi har också ett väl etablerat nätverk av skickliga specialister, som vi kan konsultera eller remittera till vid behov. Du kan känna dig trygg hos Tandläkarn i Rönnäng Hos oss står du som patient alltid i centrum. Vårt mål är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för dina tänder och din munhälsa, och vi behandlar dig i en lugn och avspänd miljö. Om du är tandvårdsrädd är du också välkommen till oss, och vi lägger då extra vikt vid att utföra behandlingen i din takt. Välkommen att boka en tid hos Tandläkarn i Rönnäng!

Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster med ett mycket kompetent och vänligt team. Personalen är professionell, noggrann och visar stor förståelse. Bemötandet är fantastiskt och patienterna anser att det är den bästa kliniken för tandvård.
Kompetent och vänlig
Proffsig personal
Förståelse och noggrannhet
Fantastiskt bemötande
Best i sitt fält
Ingen specificerad kritik
hela familjen, allmäntandvård, tandimplantat, tandblekning
*Sammanfattat från Facebook (5) & Google (2).

Måndag
Tisdag