Besväras du av överskottshud och trötta, hängande ögonlock? Då kan vi på Estetikum hjälpa dig med ögonlocksplastik!
Ögonlocksplastik är ett av de vanligaste ingreppen inom plastikkirurgi, och kan både utföras av funktionella och estetiska skäl. I takt med att vi åldras förlorar huden sin elasticitet, vilket kan leda till överflödig hud och fettpåsar runt ögonen. Detta kan ge ett trött utseende. Du kan också få besvär med minskat synfält, stickande ögon och huvudvärk.
Ögonlocksplastik är ett relativt enkelt ingrepp och kan göras i lokalbedövning eller narkos, beroende på dina önskemål. Vi kan både operera övre och undre ögonlocket. Vid operationen justerar kirurgen huden, underliggande muskulatur och eventuella fettansamlingar. Efter det sys huden samman och du får vila en stund med lätt tryck mot området, vilket hjälper till att minska svullnad. En vecka efter operationen får du komma tillbaka för att ta bort stygnen och efter ungefär en månad minskar ärren så de knappt syns.
Du kan läsa mer om ögonlocksplastik på vår hemsida.
Varmt välkommen att boka konsultation hos Estetikum, så hjälper vi dig med behandling!