Varje par med oönskad barnlöshet är unikt och måste behandlas individuellt. Vår uppgift är att förstå hur parets situation ser ut och vid en konsultation med fertilitetsspecialist rekommenderar vi den mest lämpliga behandlingsformen.
iVF Riga genomför fertilitetsutredningar (infertilitetsutredning) som också omfattar rådgivning i val av behandlingsmetod. Par som redan gjort en fertilitetsutredning och som behöver råd vid val av behandlingsmetod, samt par som önskar en second opinion, kan också vända sig till oss.
IVF är en beprövad metod vid oönskad barnlöshet. Ibland kan läkaren också rekommendera hormonstimulering eller partnerinsemination som ett första steg för det enskilda paret. På iVF Riga erbjuder vi även ägg- och spermiedonationer.
För att underlätta för våra svenska patienter erbjuder vi kostnadsfria konsultationer med våra fertilitetsspecialister i Sverige. Våra specialister besöker följande städer varannan månad:
Stockholm
Göteborg
Linköping
Detta är ett perfekt tillfälle att träffa en specialist, ställa dina frågor och få rådgivning om möjligheterna till fertilitetsbehandling vid iVF Riga i Lettland.
Är du intresserad av att boka en konsultation i Sverige? Vänligen ta kontakt med Jelena Silkalna via e-post eller WhatsApp:
Jelena Silkalna
E-post: lena.silkalna@ivfriga.eu
WhatsApp: +371 26 591 605
Kontakta oss på iVF Riga om du vill boka tid för en konsultation!