Utprovning av hörapparater

Audika Kalmar

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Södra Malmgatan 7, Kalmar

Stängt idag

Audika Kalmar

Hörseltest

Kostnadsfritt

Hos Audika Kalmar hittar du hörapparater av olika modeller, märken och typer – både sådana som placeras bakom örat och i örat. Du får hjälp att hitta hörapparater som är anpassade efter just ditt liv, dina behov och din livssituation.

En audionom i Kalmar hjälper dig att välja hörapparat

Audikas legitimerade audionomer hjälper dig med val av hörapparat baserat på din hörselnedsättning och dina individuella behov. Det är i slutändan du som väljer din hörapparat. Oavsett vilken hörapparat du väljer får du lov att ta med hörapparaten hem och prova den i 30 dagar för att se om den passar dig. Därefter utvärderar du och din legitimerade audionom hur du hör med hörapparaten, och justerar inställningarna vid behov.

Vad kostar det att prova ut hörapparat hos Audika Kalmar?

Audikas hörselklinik i Kalmar är helt privat. Det betyder att du betalar den faktiska kostnaden för hörapparaten eller hörapparaterna. Du får prisinformation av din legitimerade audionom under ditt besök. Ditt besök för att prova ut hörapparat, utprovningsbesöket, kostar 1000 kr.

Hitta rätt hörapparat hos Audika Kalmar - boka ett besök redan idag!

Om oss

Välkommen till Audikas hörselklinik på Södra Malmgatan 7 i Kalmar!

För Audika är alla detaljer i livet värda att höra

Med över 30 hörselkliniker i södra och mellersta Sverige är Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Audikas mål är att alla ska nå sin fulla hörselpotential och arbetar efter att varje person är unik och har enskilda behov. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre.

Få hjälp med din hörsel av en audionom hos Audika Kalmar

Hos Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Audika säljer också hörselprodukter som passar olika behov, samt hörapparatsbatterier till alla möjliga modeller. Du kan handla på någon av Audikas 30 kliniker eller online på hörselbutik.se

Upplever du nedsatt hörsel?

Har du problem eller känner igen något av följande?

  • Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt. 

  • Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.

  • Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.

  • Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Ju tidigare du söker hjälp, desto bättre! Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest hos Audika Kalmar är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid.

Audika erbjuder hörapparater med modern och smart teknik

Hos Audika i Kalmar kan du prova hörapparater med den allra senaste och smartaste tekniken. Audika erbjuder internetuppkopplade, laddningsbara och återkopplingsfria hörapparater. Dagens hörapparater är digitala och diskreta. De allra senaste modellerna gör det inte bara möjligt att förstärka ljud, utan också att skapa bättre förutsättningar för hjärnan att tolka och förstå ljuden vi hör. Irriterande bakgrundsljud dämpas och eventuell återkoppling förhindras innan den ens uppstår.

Ta steget mot bättre hörsel redan idag - välkommen till Audika Kalmar!

Informationen uppdaterades 14:29 - 8 jan, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
17 jan, 2020

Ett hjärtligt tack till Charlotte för all den hjälp och framförallt den informationen som jag har fått. Eftersom min hörsel blivit sämre fick jag hjälp med förslag med nya hörapparater idag blev det Opn S1. vilken underbar känsla att höra och förstå pratet omkring mig. Ingen huvudvärk längre. Är tacksam för all forskning i ämnet Öron. MVH Ingrid.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Vanliga frågor och svar

Fråga ställd 19:38 - 6 aug, 2019

Hej! Jag undrar om ni kan hjälpa till med formgjutna hörselskydd? Syftet är att använda dem till natten då jag är extremt lättväckt, och hade velat kunna sova bättre samt med öppet fönster. Går detta få hjälp med hos er?

Audika Kalmar svarar:

Hej Jessica, absolut vi kan hjälpa dig att göra formgjutna hörselskydd. Har du möjlighet att ringa vår kundservice på 0200-111450 för att boka en tid? Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik.

Kontakt och öppettider

Öppettider

Se öppettider på audika.se

Telefonnummer

010 - 888 5# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier