Cellprovtagning

Vi på Mama Mia Kista erbjuder cellprovtagning till dig som fått en kallelse. Ta alltid med din kallelse vid besöket! Vilka kallas till...

Boka tid hos Mama Mia Kista Barnmorskemottagning och BVC för Cellprovtagning.

Cellprovtagning

Vi på Mama Mia Kista erbjuder cellprovtagning till dig som fått en kallelse.

Ta alltid med din kallelse vid besöket!

Vilka kallas till cellprovtagning?

Onkologiskt centrum vid Karolinska Universitetssjukhuset kallar alla kvinnor i Stockholms län till gynekologisk cellprovtagning. Är du mellan 23-49 år kallas du var tredje år och är du mellan 50-60 år kallas du var femte.

Provet analyseras för eventuella cellförändringar. Du får svar inom 4-6 veckor även om provet är normalt.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Mama Mia Kista Barnmorskemottagning och BVC erbjuder.

Rinkeby-Kista
Mama Mia Kista ligger i Kista Galleria och här erbjuder vi mödravård, barnhälsovård, ultraljud, preventivmedelsrådgivning/drop-in och cellprovtagning. På mottagningen har vi personal som talar fler språk än svenska och vi kan även ordna med tolk vid behov. Mama Mias värdegrund För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor. Om Mama Mia Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas efter just era individuella önskemål och behov, för varje familj är unik! Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm. Varmt välkommen till Mama Mia Kista!

4.8
Sara k.