Akut tandvård

Boka tid hos Bernhardsson Tandvårdsteam för Akut tandvård.

Akut tandvård

Har du drabbats av tandvärk eller andra akuta besvär med tänderna? Då kan du komma till oss på Bernhardsson Tandvårdsteam för en akut undersökning.

Vi försöker alltid erbjuda en tid så snabbt som möjligt vid akuta problem. Vi gör en noggrann undersökning för att hitta en så bra lösning som möjligt för just dina besvär.

Kontakta oss på Bernharsson Tandvårdsteam för att boka en akuttid!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Bernhardsson Tandvårdsteam erbjuder.

Umeå
Centralt i Umeå, på Renmarkstorget 6, hittar du Bernhardsson Tandvårdsteam. Hos oss kan du får hjälp av tandläkare med den mesta när det gäller tandvård och vi strävar alltid efter att hålla högsta möjliga kvalitet på våra behandlingar. Vi kan till exempel hjälpa dig med: Regelbundna undersökningar Lagningar och rotfyllningar Tandhygienistbehandling Estetisk tandvård Tandblekning Hos oss är alla välkomna Vi tar emot alla, barn som vuxna, och har god erfarenhet av att jobba med tandvårdsrädda patienter. Vi vill att du känner dig omhändertagen och trygg med oss, och ger dig alltid ett vänligt bemötande från våra tandläkare. Varmt välkommen till Bernhardsson Tandvårdsteam!