Audika Norrtälje

2.25 av 5
(2 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Hantverkaregatan 11, Norrtälje

Öppet idag till 16:30

Audika Norrtälje

Hörseltest

Från 0 kr

Misstänker att du börjat höra sämre? Då kan du göra ett gratis hörseltest online hos Audika! På så sätt kan du få en indikation på om det är dags att boka en tid för en mer utförlig undersökning på en av Audikas hörselkliniker. 

Hörseltest online – enkelt hos Audika

Det tar bara några minuter att göra Audikas kostnadsfria hörseltest online, och du får resultaten på en gång. Testet lämpar sig bäst till dig som inte haft hörapparat tidigare. 

Online-testet består av tre delar: självutvärderingsfrågor, tontest och lyssningstest. Du får svara på frågor om hur du upplever din hörsel och göra ett tontest, och avslutningsvis göra ett lyssningstest med mycket bakgrundsljud. 

Få indikation på din hörsel med ett hörseltest online hos Audika Norrtälje

Att göra ett hörseltest online passar dig som aldrig testat hörseln tidigare, och som vill få en första indikation på hur du hör. Om resultatet visar på nedsatt hörsel rekommenderas du att boka en tid på Audika Norrtälje, så att du kan få en komplett hörselundersökning av en legitimerad audionom. 

Du kan göra ett gratis hörseltest online – redan nu!


Om oss

Välkommen till Audikas hörselklinik på Hantverkaregatan i Norrtälje!

För Audika är alla detaljer i livet värda att höra

Med över 30 hörselkliniker i södra och mellersta Sverige är Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Audikas mål är att alla ska nå sin fulla hörselpotential och arbetar efter att varje person är unik och har enskilda behov. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre.

Få hjälp med din hörsel av en audionom hos Audika Norrtälje

Hos Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Audika säljer också hörselprodukter som passar olika behov, samt hörapparatsbatterier till alla möjliga modeller. Du kan handla på någon av Audikas 30 kliniker eller online på hörselbutik.se

Upplever du nedsatt hörsel?

Har du problem eller känner igen något av följande?

  • Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt. 

  • Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.

  • Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.

  • Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Ju tidigare du söker hjälp, desto bättre! Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest hos Audika Norrtälje kostar 275 kr och frikort gäller. Testet är kostnadsfritt från 85 år och uppåt. Du behöver ingen remiss för att boka en tid.

Audika erbjuder hörapparater med modern och smart teknik

Hos Audika i Norrtälje kan du prova hörapparater med den allra senaste och smartaste tekniken. Audika erbjuder internetuppkopplade, laddningsbara och återkopplingsfria hörapparater. Dagens hörapparater är digitala och diskreta. De allra senaste modellerna gör det inte bara möjligt att förstärka ljud, utan också att skapa bättre förutsättningar för hjärnan att tolka och förstå ljuden vi hör. Irriterande bakgrundsljud dämpas och eventuell återkoppling förhindras innan den ens uppstår.

Audika Norrtälje är auktoriserad av Region Stockholm

Audikas hörselklinik i Norrtälje är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att mottagningen följer regionens regler, riktlinjer och eventuella subventioneringar av hörselhjälpmedel. Du är välkommen till Audika om du är 18 år eller äldre och har en lätt eller måttlig hörselnedsättning. En audionom på Audika Norrtälje hjälper dig med hela din hörselrehabilitering! 

Ta steget mot bättre hörsel redan idag - välkommen till Audika Norrtälje!


Informationen uppdaterades 15:33 - 9 jan, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
2.5 av 5
Tillgänglighet
1 av 5
Lokal och hygien
4.5 av 5
Information
1 av 5
2.25 av 5

Baserat på 2 omdömen

Spontant omdöme
27 sep, 2021

Bokade i mitten på juli tid för att prova Oticon More. fick tid 31 aug. Min vänstra hörapp fungerar tidvis dåligt, men det var bara att vänta. Den 31 aug var audionomen sjuk, ny tid 23 sept, sjukdom igen, ny tid skulle (ev)kunna erhållas 30 okt. Jag accepterade inte denna väntetid som nu var uppe i 3 månader. Får försöka på annat ställe.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
3 sep, 2021

Två månaders väntan, efter hörseltestet, och med tre inställda besök med ombokade tider har jag fortfarande inte fått prova min hörapparat . Välj en annan hörselklinik om du vill ha en mer pålitlig kontakt.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Vanliga frågor och svar

Fråga ställd 08:04 - 11 sep, 2019

När kan jag få de apparater jag blev lovad att få i torsdags? 1040 0513 0010 Sune Sandberg

Audika Norrtälje svarar:

Hej Sune, vår kundservice kommer att kontakta dig. Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik

Fråga ställd 09:58 - 14 jan, 2019

Har ni dropintid på onsdagar. ? Norrtelje

Audika Norrtälje svarar:

Hej Anna-Stina, vi har Serviceonsdag varje onsdag i Norrtälje. Mellan 14-16 är du välkommen om du behöver hjälp med service av din hörapparat. Här kan du läsa mer: https://www.audika.se/blogg/2019/drop-in-service-norrtalje-serviceonsdag Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik

Fråga ställd 16:33 - 22 feb, 2018

Hej, jag har försäkt ringa er under dagen men det har varit för många i kö. Jag har svårt att svara i telefon på jobbet eftersom jag sitter upptagen i kundmöten eller i arbetstelefonen hela tiden. Har ni möjlighet att boka en tid åt mig och skicka via mail till mariawestberg63@gmail.com. Jag vill gärna komma så fort som möjligt, jobbar nära er och det gäller ett hörselprov på mitt opererade öra som jag befarar har försämrats. /Mvh Maria Westberg

Audika Norrtälje svarar:

Hej Maria, Vi kontaktar dig snarast via mail! Vänligen, Audika

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:15 - 12:00

Bokade tider

Måndag - Torsdag:12:30 - 16:30

Bokade tider

Fredag:08:15 - 12:00

Bokade tider

Fredag:12:30 - 14:00

Bokade tider

Drop-in-tider

Måndag - Fredag:12:45 - 13:30

Drop-in

Telefonnummer

010 - 888 5# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier