null
1/7

Audika Upplands Väsby

4.48 av 5
(13 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Kyrkvägen 26, Upplands Väsby

Öppet i morgon från 12:30

Hörseltest

Från 0 kr

Misstänker att du börjat höra sämre? Då kan du göra ett gratis hörseltest online hos Audika! På så sätt kan du få en indikation på om det är dags att boka en tid för en mer utförlig undersökning på en av Audikas hörselkliniker. 

Hörseltest online – enkelt hos Audika

Det tar bara några minuter att göra Audikas kostnadsfria hörseltest online, och du får resultaten på en gång. Testet lämpar sig bäst till dig som inte haft hörapparat tidigare. 

Online-testet består av tre delar: självutvärderingsfrågor, tontest och lyssningstest. Du får svara på frågor om hur du upplever din hörsel och göra ett tontest, och avslutningsvis göra ett lyssningstest med mycket bakgrundsljud. 

Få indikation på din hörsel med ett hörseltest online hos Audika Upplands Väsby

Att göra ett hörseltest online passar dig som aldrig testat hörseln tidigare, och som vill få en första indikation på hur du hör. Om resultatet visar på nedsatt hörsel rekommenderas du att boka en tid på Audika Upplands Väsby, så att du kan få en komplett hörselundersökning av en legitimerad audionom. 

Du kan göra ett gratis hörseltest online – redan nu! 

Om oss

Välkommen till Audikas hörselklinik på Kyrkvägen 26 i Upplands Väsby!

För Audika är alla detaljer i livet värda att höra

Med över 30 hörselkliniker i södra och mellersta Sverige är Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Audikas mål är att alla ska nå sin fulla hörselpotential och arbetar efter att varje person är unik och har enskilda behov. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre.

Få hjälp med din hörsel av en audionom hos Audika Upplands Väsby

Hos Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Audika säljer också hörselprodukter som passar olika behov, samt hörapparatsbatterier till alla möjliga modeller. Du kan handla på någon av Audikas 30 kliniker eller online på hörselbutik.se

Upplever du nedsatt hörsel?

Har du problem eller känner igen något av följande?

  • Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt. 

  • Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.

  • Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.

  • Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Ju tidigare du söker hjälp, desto bättre! Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest hos Audika Upplands Väsby kostar 275 kr och frikort gäller. Testet är kostnadsfritt från 85 år och uppåt. Du behöver ingen remiss för att boka en tid.

Audika erbjuder hörapparater med modern och smart teknik

Hos Audika i Upplands Väsby kan du prova hörapparater med den allra senaste och smartaste tekniken. Audika erbjuder internetuppkopplade, laddningsbara och återkopplingsfria hörapparater. Dagens hörapparater är digitala och diskreta. De allra senaste modellerna gör det inte bara möjligt att förstärka ljud, utan också att skapa bättre förutsättningar för hjärnan att tolka och förstå ljuden vi hör. Irriterande bakgrundsljud dämpas och eventuell återkoppling förhindras innan den ens uppstår.

Audika Upplands Väsby är auktoriserad av Region Stockholm

Audikas hörselklinik på Kyrkvägen i Upplands Väsby är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att mottagningen följer regionens regler, riktlinjer och eventuella subventioneringar av hörselhjälpmedel. Du är välkommen till Audika om du är 18 år eller äldre och har en lätt eller måttlig hörselnedsättning. En audionom på Audika Upplands Väsby hjälper dig med hela din hörselrehabilitering! 

Ta steget mot bättre hörsel redan idag - välkommen till Audika Upplands Väsby!

Informationen uppdaterades 15:42 - 9 jan, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
4.54 av 5
Tillgänglighet
4.31 av 5
Lokal och hygien
4.54 av 5
Information
4.54 av 5
4.48 av 5

Baserat på 13 omdömen

Spontant omdöme
31 maj, 2024

Jag kom med min hörapparat idag för rengöring av insats.Fick tillbaka d n och när jag sätter på den så är insatsen lös .Sa till om det fick tillsvar att jag skulle vända mig till min ordinarie hörselklink

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
19 mar, 2024

Trevlig personal och man känner sig väl mottagen.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
13 nov, 2021

Vi kom med vår pappa som hade väldigt svårt för att ta sig till kliniken in och det hade blivit problem med hörappraten, aldrig varit med sån vänlighet och enorm mottagande av Audionomen Amir i upplandsväsby som tog hand om vår pappa och fixade till så han hör mycket bättre än vad han har gjort tidigare. Absolut BÄST av alla audionomer Vi har besökt i Stockholm Såå tacksamma Tack Amir för all hjälp.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
29 jul, 2021

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
2 jul, 2020

Jättebra! Bra och tydlig service. Bemötandet var även det bra. Har fått hörapparater jag är mycket nöjd med. Tack Audika!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Vanliga frågor och svar

Fråga ställd 12:33 - 22 maj, 2019

Hej, jag har Bernafon SA5/NR och ljudet är inte bra, kan ni hjälpa till med inställningar?

Audika Upplands Väsby svarar:

Hej Jarl, kontakta gärna vår kundservice - antingen via mail eller genom att ringa oss så kan vi se hur vi kan hjälpa dig. Mailadress: kundservice@audika.se och telefonnummer: 0200-11 14 50. Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik

Fråga ställd 11:15 - 4 sep, 2018

Hej. Jag har hörapparater som jag köpt av er. Jag tycker det är svårt att prata i telefon när jag har dom i örat. Vad har ni att erbjuda? Hälsningar Gunnar Blomgren

Audika Upplands Väsby svarar:

Hej Gunnar, för att kunna hjälpa dig behöver vi mer information om dina hörapparater och din hörsel. Vi skulle därför vilja be dig att kontakta oss antingen via telefon eller mail så kan vi hjälpa dig bättre. Du kan skicka ett mail till oss på kundservice@audika.se eller ringa på 0200-111450. Vi hjälper dig så fort vi kan. Med vänlig hälsning. Audika hörselklinik

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:15 - 12:00

Bokade tider

Måndag - Torsdag:12:30 - 16:30

Bokade tider

Fredag:08:15 - 12:00

Bokade tider

Fredag:12:30 - 14:00

Bokade tider

Drop-in-tider

Måndag - Fredag:12:45 - 13:30

Drop-in

Telefonnummer

010 - 888 5# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier