Akut tandläkarundersökning - för dig över 23 år

Boka tid hos Tandläkare Thomas Alvling för Akut tandläkarundersökning - för dig över 23 år.

Akut tandläkarundersökning - för dig över 23 år

Om du har besvär med tänderna som behöver tas hand om akut, är du välkommen att boka akut tid för tandvård hos Tandläkare Thomas Alvling i Göteborg!

Tandläkare Thomas Alvling erbjuder akut tandvård i Göteborg

Har du besvär med dina tänder och behöver akut tandvård? Då kan du vända dig till Tandläkare Thomas Alvling. Du kan till exempel söka vård för

• tandvärk
  • tappad fyllning
  • hål i tanden
  • tandskador.

Målet är alltid att hjälpa dig så fort som möjligt.

Boka din akuttid för tandvård i Göteborg hos Tandläkare Thomas Alvling!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandläkare Thomas Alvling erbjuder.
09.50Ons 25/6
08.30Idag
08.30Imorgon
Se alla tillgängliga tider
810 kr

Frölunda Torg
Välkommen till Tandläkare Thomas Alving - din tandläkare i Västra Frölunda! Leg. Tandläkare Thomas Alvling bedriver sin tandläkarverksamhet i gruppmottagningen Tandläkargruppen Frölunda Torg. Mottagningen ligger centralt i Västra Frölunda och består av två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi samarbetar med specialister på Tandläkarhögskolan och privatpraktiserande specialisttandläkare. Tandläkare Thomas Alvling går i pension 1 februari 2025 och lämnar med varm hand över kliniken till tandläkarna Julia Maxén Dahlgren och Karl Vennman som kommer att driva kliniken vidare i Praktikertjänsts regi. Om Thomas Alvling Thomas Alvling har arbetat som tandläkare i 25 år och har bred erfarenhet. Han utför allt från årliga kontroller och förebyggande åtgärder till implantat och estetisk tandvård. Moderna lokaler med senaste tandvården Tandvårdsmottagningen finns i moderna lokaler och är utrustad med det senaste inom tandvård. Vi använder oss av moderna metoder och alla anställda på tandläkarpraktiken genomgår regelbundet utbildning i modern tandvård. Vi lägger stor vikt vid förebyggande tandvård för att få patienter med friska tänder. Hos oss är det viktigaste att du som patient känner dig trygg och står i centrum. Vi har stor erfarenhet att behandla dig som är tandvårdsrädd. Mottagningen är ansluten till och kvalitetscertifierad av Praktikertjänst AB.

Mottagningen hos Tandläkare Thomas Alvling får ofta beröm för sin professionella och trevliga personal. Många patienter känner sig trygga och uppskattar den lyhörda och humoristiska vården. Tandläkaren är kunnig och erbjuder effektiv och snabb vård. Öppettiderna är dock begränsade på grund av Covid-19 och vissa patienter måste resa långt för att besöka kliniken.
Professionell och trevlig personal
Trygghet och lyhördhet
Bra handlag och humor
Begränsade öppettider p.g.a. Covid-19
Kunnig och uppdaterad tandläkare
Effektiv och snabb vård
Vissa måste resa långt
akut tandvård, tandreglering, tandvårdsrädda
*Sammanfattat från Vården (16) & Google (1).

Christian L.
27 jun, 2024
Jag har haft dåliga erfarenheter och känner mig alltid illa till mods då jag ska träffa en ny tandläkare. Hos Thomas kändes det som att träffa en gammal bekant, väldigt lättsamt och lyhört under själva behandlingen. En man med humor och bra handlag. Jag kommer inte byta tandläkare så länge han finns inom räckhåll. Kände mig trygg från första sekund jag kom in i behandlingsrum och satte mig i stolen. Kan verkligen rekommendera denna tandläkare. Alla var väldigt trevliga och man får en känsla av att de alla gillar att arbeta tillsammans. Jag lagade en tand som tappat en fyllning perfekt resultat
Thore C.
28 apr, 2024
Efter ett antal år finns det bara gott att säga. En tandläkare jag har högsta förtroende för.

Vi jobbar här

Tandhygienist

Måndag
Onsdag
Onsdag
Behöver du komma i kontakt med oss övriga dagar, går det bra att lämna meddelanden på telefonsvararen.