Tandläkarundersökning

Boka tid hos Tandläkare Bitte Björk för Tandläkarundersökning.

Tandläkarundersökning

Hos Tandläkare Bitte Björk kan du få hjälp med regelbundna undersökningar av dina tänder. Syftet är att upptäcka och förebygga problem och sjukdomar tidigt. Hur ofta du går på undersökning beror på hur mycket problem du har med tänderna, men det är vanligt att gå en gång om året.

Hur går tandläkarundersökningen till?

Vid undersökningen går tandläkaren igenom dina tänder, både manuellt och med hjälp av röntgen. Tandläkaren kontrollerar även ditt tandkött, tandfickor och tar bort tandsten.

Varmt välkommen till Tandläkare Bitte Björk!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandläkare Bitte Björk erbjuder.

Rådmansvången
På Södra Förstadsgatan 58 i Malmö hittar du Tandläkare Bitte Björk och hennes team. Vi erbjuder dig personlig tandvård med hög kvalitet och välkomnar både barn och vuxna till vår mottagning. Vårt mål - ditt leende! Vi vill ge dig förstklassig tandvård av hög kvalitet, med personlig service. Vi är ett erfaret team som har arbetat länge med tandvård och vi prioriterar kontinuitet. Vi vill att du ska känna dig trygg med den vård du får hos oss. Vad vi erbjuder Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom allmäntandvård, till exempel: Regelbundna undersökningar Tandhygienistbehandling Akuttandvård Estetisk tandvård Bettfysiologi Varmt välkommen till Tandläkare Bitte Björk!

Anna W.
21 apr, 2020
Bästa tandvården. Trevliga, omtänksamma, lyssnande och väldigt proffsiga.
Börje
13 nov, 2014
Snabb och skonsam behandling som utförs ytterst professionellt Jag har varit patient mer än tio år och har alltid varit mycket nöjd.

Vi jobbar här

Bitte Björk