Bröstförstoring

Akademikliniken har över 30 års erfarenhet av bröstkirurgi. Här är du i trygga händer!Hur går en bröstförstoring till?Hos Akademikliniken ut...

Boka tid hos Akademikliniken Göteborg för Bröstförstoring.

från 49000kr
Konsultation kostar 600 kr.

Hur går en bröstförstoring till?

Hos Akademikliniken utför vi bröstförstoringar med över 30 års erfarenhet. Ingreppet tar cirka en timme under narkos och du är på kliniken i ungefär 4-6 timmar totalt. Under konsultationen använder vi 3D-simulering för att tillsammans med dig välja form och storlek (runda eller droppformade implantat) som passar din kropp och dina önskemål. Allt från operation och anestesi till återbesök och eftervård ingår i priset.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Vi strävar efter ett naturligt och hållbart resultat. Implantaten placeras antingen över eller under bröstmuskeln beroende på vad som ger bäst utseende hos dig. För vissa patienter erbjuds även hybrid-metod, med en kombination av implantat och eget fett för fyllighet och mjukare övergångar.

Hur ser återhämtningen ut?

Direkt efter operationen använder du stöd-BH (sport-BH) de första veckorna. Du kan oftast återgå till lättare arbete efter 1-2 veckor, men undvik tung träning och belastning av bröstmusklerna minst 3 veckor. Sårvård, undvikande av sol på ärr och regelbundna kontroller är viktiga under läkningsperioden.

Välkommen att kontakta Akademikliniken Göteborg för mer information!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Akademikliniken Göteborg erbjuder.

Guldheden
Vi leder inte bara branschen. Vi har byggt den. Akademikliniken grundades i Sverige 1991 och har kliniker i både Sverige, Norge och Danmark. I över 30 år har erfarenheter och kunskap samlats under samma tak. Många av nordens främsta plastikkirurger, injektionssjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter arbetar på våra kliniker idag. Plastikkirurger från hela världen som står på kö för att få vara med, ta rygg och lära sig av våra erfarna kirurger på plats (sk fellowship program). Vi har varit aktiva länge nog inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar att vi med stolthet kan säga att vi inte bara är branschledande - vi har byggt upp branschen från grunden. Vår framgång har alltid legat i att få dig som kund nöjd. Med oss - och med dig själv. Våra plastikkirurgiska enheter finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om oss på vår hemsida . Akademikliniken Göteborg hälsar dig varmt välkommen att boka tid för konsultation!

1 omdöme
Annie
10 sep, 2014
Bröstförstoring och nippelplastik Vänlig personal som får en att känna sig välkommen och omhändertagen från det att man kliver över tröskeln. Proffsiga!