TENS

Hos oss på Friska Tag Fysio erbjuder vi smärtbehandling med hjälp av TENS. Vad är TENS? TENS är en förkortning som står för transkutan...

Boka tid hos Friska Tag Fysio för TENS.

TENS

Hos oss på Friska Tag Fysio erbjuder vi smärtbehandling med hjälp av TENS.

Vad är TENS?

TENS är en förkortning som står för transkutan elektrisk nervstimulering, och är en behandling som ger smärtlindring vid en rad olika besvär. Vid behandlingen skickas svag ström till det område där du har ont. Detta kan göras på två sätt. Antingen används högfrekvent stimulering, vilket gör att smärtsignalerna till hjärnan blockeras, eller så används lågfrekvent stimulering, vilket förstärker kroppens eget system för smärtlindring. Vilken metod som används beror på vad du har för besvär.

Hur går behandling med TENS till?

Vi börjar alltid med att undersöka området där du har ont, och efter det sätter vi fast plattor med elektroder på din hud. Vi ansluter sedan elektroderna till en TENS-apparat, som skickar elektriska impulser till nerverna under huden. Behandlingen gör inte ont, men du kan uppleva muskelryckningar och att det pirrar i huden.

Välkommen att kontakta oss på Friska Tag Fysio, för mer information och tidsbokning!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Friska Tag Fysio erbjuder.

Friska Tag Fysio
Friska Tag Fysio är en mottagning för fysioterapi/sjukgymnastik i Stockholm. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm, är anslutna till högkostnadsskyddet och frikort gäller hos oss. Vi följer de patientavgifter som gäller inom Region Stockholm. Besöket är kostnadsfritt för dig som är under 18 år eller över 85 år. Vill du kontakta oss så vänligen maila på boka@friskatag.se eller ring +468134100 Våra specialområden Våra fysioterapeuter/sjukgymnaster har olika specialområden, allt för att ge dig som patient optimal vård/behandling. Vi erbjuder bland annat: Ortopedisk manuell terapi Sjukgymnastik/fysioterapi Akupunktur Stötvågsbehandling Interferens TENS NMES Ultraljud Med all denna kompetens kan vi hjälpa dig med ett individuellt anpassat program för att du på bästa möjliga sätt skall minska dina besvär och att återgå till en så problemfri vardag som möjligt. Välkommen till Friska Tag Fysio! Du är välkommen att boka en tid via mail/bokningsformuläret eller kontakta oss på telefon! Om vi inte kan svara blir du kopplad till vår telefonsvarare, där du gärna får lämna ett meddelande. Uteblivet besök eller återbud senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 400 kr enligt Region Stockholms anvisningar. Gäller även om du har frikort eller är under 18 år eller över 85 år.

Friska Tag Fysio erbjuder professionell och kompetent vård med ett trevligt och empatisk bemötande. Sjukgymnasterna är kunniga och ger detaljerad information om behandlingar. Vissa patienter har upplevt svårigheter att nå mottagningen per telefon och att debitering vid sena återbud kan vara en nackdel. Tjänster och behandlingar som erbjuds inkluderar bland annat fysioterapi, akupunktur och stötvågsbehandling.
Proffsiga sjukgymnaster
Mycket bra support
Professionellt bemötande
Detaljerad information om behandlingen
Hjälpsam och empatisk personal
Uttrycker hög kompetens
Svårt att nå per telefon
Debitering vid sena återbud
Muskelsmärtor, ledvärk, rehabilitering, akutvård
*Sammanfattat från Vården (22), Facebook (1) & Google (1).

Ewa C.
12 jan, 2024
Barbro L.
7 nov, 2023
Mycket bra, hela tiden får man information hur det går och varför man ska göra rörelserna och vilka maskinerna man ska använda och varför