Lustgasbehandling

På Folktandvården Handen kan du få lustgas under din behandling.Vad är lustgas?Lustgas är en gas som när du andas in den ger en effekt av lu...

Boka tid hos Folktandvården Handen för Lustgasbehandling .

Lustgasbehandling

På Folktandvården Handen kan du få lustgas under din behandling.

Vad är lustgas?

Lustgas är en gas som när du andas in den ger en effekt av lugn, trygghet och behaglighet. Lustgas i kombination med syrgas används som lugnande medel inom tandvård. Om du lider av exempelvis tandläkarskräck eller har kräkreflexer som lätt triggas kan lustgasbehandling vara ett bra alternativ för dig.

Varmt välkommen till Folktandvården i Handen – här erbjuds du tandläkarbesök med lustgasbehandling!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Folktandvården Handen erbjuder.
Kostnadsfritt för barn och unga under 24 år, samt för vuxna med frisktandvårdsavtal. Övriga patienter: 400 kr.

Haninge
Välkommen till Folktandvården Handen! Hos Folktandvården Handen kan barn, ungdomar och vuxna patienter få hjälp med allt som rör tänder och munhälsa. De duktiga tandläkarna, tandhygienisterna och tandsköterskorna erbjuder både förebyggande och akut tandvård. Hos Folktandvården Handen kan du känna dig trygg med den vård du får, och personalen har bred erfarenhet av psykologiskt omhändertagande, lugnande medicinering, lustgas och smärtkontroll. Tandvård hos Folktandvården Handen Hos Folktandvården Handen kan du få hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Kliniken erbjuder bland annat akut tandvård regelbundna undersökningar lagningar tandblekning kronor, broar och proteser tandimplantat rotfyllning tandhygienistbehandling tandstensborttagning estetisk tandvård bettskena snarkskena. Här kan du som är vuxen också få Frisktandvård – tandvård till fast pris. Folktandvården Handen erbjuder akuta drop in-tider. Tandläkare med hög tillgänglighet Folktandvården Handen har hög tillgänglighet och arbetar alltid för att erbjuda dig en tid så snabbt som möjligt. Du kan enkelt boka din tid online, och mottagningen tar även emot patienter vissa lördagar, om du har svårt att besöka tandläkaren på vardagar. Varmt välkommen att boka tid hos Folktandvården Handen!

Folktandvården Handen lovordas för sin snabba responstid, vänliga och professionella personal samt omhändertagande behandling, särskilt för barn och nervösa patienter. Kliniken har hög tillgänglighet och erbjuder tider även på helger. Trots alla positiva kommentarer har det förekommit enstaka klagomål på misslyckade behandlingar och irriterat bemötande i receptionen. Förbättringar på dessa punkter kan vara till nytta.
Snabb respons
Omtänksam och pedagogisk
Professionella behandlare
Bra för barn och nervösa patienter
Hög tillgänglighet, även helger
Svårigheter att hitta tider
Dålig tydlighet vid bemötande
Misslyckad rotfyllning
Irriterad receptionist
barn, tandvårdsrädda, akut tandvård, autism, tandreglering
*Sammanfattat från Vården (42), Google (26), Facebook (3) & Hitta (2).

4.8
Alexandra S.
2 mar, 2025
Tack Monika Zybert, bästa tandhygienist
Kenneth T.
25 apr, 2024
Jag vill rikta ett stort tack till tandläkare Milutin Jokic, de tandsköterskor och även till klinikchefen som varit engagerade i mitt försäkringsärende. I samband med ett olycksfall skadades min tandbro vilken Milutin mycket professionellt behandlat och skapat nytt. Försäkringsbolaget ville dock inte ge mig ersättning för skadan. Milutin skrev ett brev och bemötte de argument som låg till grund för försäkringsbolagets negativa beslut. Det har nu resulterat i att försäkringsbolaget omprövat beslutet och ger mig nu full ersättning. Tack för allt stöd och det trevliga bemötandet.😁

Lördag
Söndag
Vi har öppet de flesta lördagar. Vi erbjuder ingen drop in. Ring oss eller boka din tid online.

Lördag