Bukplastik

När kan bukplastik vara aktuellt?Många människor lider av fettöverskott på buken. Ibland går detta att åtgärda med fettsugning, men ofta som...

Boka tid hos Akademikliniken Stockholm för Bukplastik.

från 80000kr
Konsultation kostar 600 kr.

När kan bukplastik vara aktuellt?

Många människor lider av fettöverskott på buken. Ibland går detta att åtgärda med fettsugning, men ofta som exempelvis efter en graviditet eller kraftig viktnedgång finns ett kraftigt hudöverskott. Då behövs en bukplastik för att uppnå ett bra resultat.

Olika typer av bukplastik

Har man överskott av fett och hud både ovanför och nedanför naveln rekommenderar vi en mer omfattande bukplastik, så kallad "full bukplastik".

Har man överskott av fett och hud endast nedanför naveln rekommenderar vi en mer begränsad bukoperation, så kallad "minibukplastik".

Uttänjda bukmuskler, som har förslappats efter till exempel en graviditet, åtgärdas också vid en bukplastik.

Om fett- och hudöverskottet även fortsätter på kroppens baksida behövs en så kallad "cirkumferent bukplastik" för maximal effekt.

Om magen är stor på grund av fettansamling inne i buken (runt tarmarna) hjälper inte bukplastik och fettsugning. Detta kan endast åtgärdas genom att motionera och äta rätt.

Kontakta oss på Akademikliniken om du har frågor kring bukplastik!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Akademikliniken Stockholm erbjuder.

Östermalm
Vi leder inte bara branschen. Vi har byggt den. Akademikliniken grundades i Sverige 1991 och har kliniker i både Sverige, Norge och Danmark. I över 30 år har erfarenheter och kunskap samlats under samma tak. Många av nordens främsta plastikkirurger, injektionssjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter arbetar på våra kliniker idag. Plastikkirurger från hela världen som står på kö för att få vara med, ta rygg och lära sig av våra erfarna kirurger på plats (sk fellowship program). Vi har varit aktiva länge nog inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar att vi med stolthet kan säga att vi inte bara är branschledande - vi har byggt upp branschen från grunden. Vår framgång har alltid legat i att få dig som kund nöjd. Med oss - och med dig själv. Våra plastikkirurgiska enheter finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om oss på vår hemsida. Välkommen att boka din konsultation hos Akademikliniken!

Emelie S.
8 sep, 2020
Underbart resultat!
Olivia D.
18 maj, 2020
Proffsigt och avslappnad miljö.

08-614 5# ## Visa nummer