Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • +468298844; +468334563

Behandling av ådernät hos Dr Brigitte Galland Perhard i Stockholm

Pris

fr. 1 000 kr

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kommendörsgatan 5, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Behandling av ådernät

Dr Brigitte Galland Perhard använder en behandlingsmetod som går ut på att skum injiceras i ådernätet i kombination med ultraljudsteknik. Metoden kallas ekoskleros eller duplex-guide-skleros.

Vad är ådernät?

Ådernät är spindelliknande blodkärl i hudens yttersta lager som är vanligt förekommande på benen. Ådernäten kan variera i färg mellan rödaktigt och blårött och är helt ofarliga.

Bidragande orsaker till att ådernät uppstår kan exempelvis vara hormonförändringar, graviditet, övervikt eller åderbråck. För att utesluta att det inte rör sig om åderbråck gör vi en ultraljudsundersökning innan behandlingen påbörjas.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen med skumspruta och ultraljud tar cirka 30 minuter. Besöket inleds med att jag med hjälp av ultraljud tar reda på hur ditt ådernät ser ut, hur stort det är och hur djupt det går. Jag tittar även på tidigare behandlade ådernät har försvunnit. Därefter sprutas skum in direkt i alla ådernät.

Behandlingen kräver ingen narkos eller lokalbedövning eftersom det endast är några små nålstick som används. Resultatet av en behandling brukar ses efter två veckor.

Efter behandlingen

Det behövs oftast ingen kompression efter behandlingen och vi rekommenderar att du rör dig som vanligt. Ansträngningar som tyngre lyft, gymnastik eller annan motionsträning ska du dock undvika under den första veckan.

Hur många behandlingar behövs?

Vissa typer av ådernät kan botas med en behandling medan andra kan kräva två eller tre behandlingar. Vid en konsultation görs en bedömning som även ger en säkrare prisindikation.

För fullständig prislista, vänligen se min hemsida åderbråck.nu

En effektiv behandlingsmetod

Skummet som injiceras har kontakt med kärlväggarna dubbelt så lång tid än vad som uppnås med traditionella preparat. Medlet påverkar kärlen så att det skapas en kontrollerad inflammation, vilket gör att kärlväggarna i den skadade venen klistras ihop och förtvinar.

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor om behandling av ådernät!

Informationen uppdaterades 07 mars 2020 av Vården.se

Om Dr Brigitte Galland Perhard

Dr Galland Perhard är legitimerad läkare och specialist på kärlsjukdomar. Hos henne kan du få hjälp med behandling av både åderbråck och ådernät med en ny, effektiv behandlingsmetod.

Åderbråck och ådernät

Åderbråck är vidgade vener på benen. De uppstår när venernas klaffar inte håller tätt, och blodet som normalt transporteras tillbaka till hjärtat blir kvar i benen. Då vidgas venen och bildar ett synligt åderbråck.

Ådernät är spindelliknande blodkärl som ofta förekommer på benen, och kan variera i färg mellan rödaktigt och blårött. De finns i hudens yttersta lager och är helt ofarliga.

Dr Galland Perhards behandlingsmetod

Dr Galland Perhard tillämpar en behandlingsmetod för åderbråck och ådernät som går ut på att skum injiceras i åderbråcket, i kombination med användning av ultraljudsteknik.

Metoden kallas eko-skleros eller duplex-guide-skleros. Dr Galland Perhard är, såvitt känt, den enda läkaren i Sverige som använder sig av denna moderna metod, som är väl etablerad i många andra länder.

Fördelar med behandlingsmetoden

  • Den fungerar för åderbråck och ådernät av alla storlekar.
  • Ultraljudet upptäcker även åderbråck som inte syns med blotta ögat, vilket leder till effektivare behandling.
  • Du slipper bedövning och nedsövning vid ingreppet.
  • Du kan återgå till vanliga aktiviteter med en gång efter behandlingen, ingen sjukskrivning krävs.

Varmt välkommen att kontakta Dr Brigitte Galland Perhard för att få veta mer!

Informationen uppdaterades 07 mars 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Dr Brigitte Galland Perhard

Behandling av åderbråck hos Dr Brigitte Galland Perhard i Stockholm

fr. 2 000 kr

Dr Brigitte Galland Perhard använder en behandlingsmetod som går ut på att skum injiceras i åderbråcket i kombination med ultraljudsteknik. ...


Behandling av ådernät hos Dr Brigitte Galland Perhard i Stockholm

fr. 1 000 kr

Dr Brigitte Galland Perhard använder en behandlingsmetod som går ut på att skum injiceras i ådernätet i kombination med ultraljudsteknik. Me...


Konsultation av åderbråck hos Dr Brigitte Galland Perhard i Stockholm

800 kr Konsultation med ultraljudsundersökning

Hos Dr Brigitte Galland Perhard kan du få konsultation av åderbråck, både med eller utan ultraljud. Vid konsultationen undersöker jag vilken...


Konsultation av ådernät hos Dr Brigitte Galland Perhard i Stockholm

fr. 500 kr Konsultation 500 kr, Konsultation med ultraljud 800 kr

Hos Dr Brigitte Galland Perhard kan du få konsultation av ådernät, både med eller utan ultraljud. Vid konsultationen undersöker jag ditt åde...


Våra medarbetare

Dr Brigitte Galland Perhard

Dr Brigitte Galland Perhard

Leg läkare och specialist på kärlsjukdomar

Karta - Kommendörsgatan 5, Stockholm