Bergmark Consulting AB

Bergmark Consulting AB

Bergmark Consulting AB

KBT

Pris: 1600 kr

Parterapi

Pris: 2000 kr

Om oss

Välkommen till Bergmark Consulting AB!

Bergmark Consulting AB ägs av Christina Bergmark, legitimerad psykolog, specialist i klinisk vuxenpsykologi och psykologisk behandling, samt legitimerad psykoterapeut (KBT). Christina har över 20 års erfarenhet av att möta och hjälpa människor med psykisk ohälsa personligen, och av att utbilda och handleda andra behandlare i deras patientarbete. På Bergmark Consulting kan du känna dig trygg med att få insatser utförda med hög expertis och stort engagemang! Kliniken erbjuder behandlingar med inriktning på ångestbesvär, med särskilt fokus på paniksyndrom och tvångssyndrom. Besök på Bergmark Consulting sker ofta digitalt, vilket gör det möjligt för dig att få hjälp oavsett var i landet du befinner dig. Bergmark Consulting har också en fysisk mottagning i centrala Lund för dig som hellre önskar fysiska besök. Hos Bergmark Consulting får du garanterat den behandlingsinsats som har allra bäst evidens/effekt - inom två veckor!

Det här kan du få hjälp med:

  • Ångest

  • Paniksyndrom

  • Social fobi

  • Generaliserat ångestsyndrom (GAD)

  • Tvångssyndrom (OCD)

  • Depression

  • Stress

  • Utmattning

  • Sömnbesvär

  • PTSD

Hos Bergmark Consulting AB används först och främst KBT som behandling, enligt Socialstyrelsens nationella riktlinjer. Kliniken är specialiserad på ångest- och stressrelaterade besvär, men det finns också möjlighet att få hjälp med andra områden, som exempelvis föräldrastöd och samlevnadsproblem.

Så blir du patient hos Bergmark Consulting

Bergmark Consulting AB är inte anslutet till något regionavtal, utan du betalar själv ditt besök. Du blir enkelt patient genom att skicka en bokningsförfrågan. Alla kontakter inleds med bedömningsbesök. Därefter påbörjas behandlingen enligt överenskommelse, med gemensamt uppsatta behandlingsmål. Under behandlingen kommer du att få fylla i självskatningsformulär för att säkerställa att insatsen önskad effekt.

Efter avslutad behandling bokas vid behov en eller ett par uppföljande besök in, så kallade boostersessioner, några månader framåt i tiden. Detta för att arbeta med vidmakthållande så att behandlingseffekten kvarstår över tid.

Varmt välkommen att boka din tid hos Bergmark Consulting AB!

Informationen uppdaterades 10:27 - 30 apr, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Telefonnummer

0763 285 ### Visa nummer

Relaterade kategorier