Gamla Staden
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
1
Specialistområden

Hematolog i Gamla Staden

På vården.se kan du jämföra 0 Hematologer i Gamla Staden. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
5 mottagningar i närheten av Gamla Staden
Kärlmottagning

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Kärlavdelning 10
5.0 (1)

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Hematologimottagning koagulation, Malmö

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Hematologimottagning Malmö

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Hematologimottagning antikoagulation, Malmö

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har hematologer i Gamla Staden för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på hematolog i Gamla Staden. Lämna gärna ett omdöme om just din hematolog i Gamla Staden så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken hematologer är bäst i Gamla Staden?

Eftersom det inte finns några omdömen på hematologer i Gamla Staden idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken hematologer som passar bäst för just dig.

Vilka hematologer i Gamla Staden har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa hematologer:

Vad är en hematolog?

En hematolog är en läkare som är specialist inom hematologi, det vill säga blod och blodbildande organ som benmärgen. En hematologs huvudsakliga ansvar är att diagnostisera och behandla sjukdomar som påverkar blodet, såsom leukemi, lymfom, anemi, myelom och blödarsjuka. 

Vad gör en hematolog?

En hematolog utför olika tester och analyser för att diagnostisera blodrelaterade sjukdomar och övervakar patienters blodstatus. Hematologer behandlar även patienter med blodtransfusioner och utför benmärgstransplantationer.

Vilka sjukdomar behandlas på hematologen?

På en hematologen behandlas hematologiska sjukdomar som involverar blodbildande organ, såsom leukemi (blodcancer), lymfom (lymfkörtlarcancer), hemofili (blödarsjukdom), aplastisk anemi (en blodsjukdom som kännetecknas av brist på blodbildande celler) och andra benmärgssjukdomar. På hematologen behandlas även patienter med autoimmuna sjukdomar som påverkar blodet, inklusive autoimmun hemolytisk anemi och trombocytopeni.