Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hematologi avdelning 2, Länssjukhuset Sundsvall Härnösand

Om Hematologi avdelning 2, Länssjukhuset Sundsvall Härnösand

060 - 18 13 52

Välkommen till Medicin avdelning 2, Hematologen! Här arbetar ett team av undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator med flera. På vårdavdelningen har vi 15 platser och vårdar i huvudsak personer med hematologisk sjukdom men även er med allmänmedicinska diagnoser. Här behandlas man bland annat med cellgifts- och antikroppsbehandlingar, antibiotika, blodprodukter och en rad andra läkemedel och omvårdnadsåtgärder. Cellgifter och vissa hematologiska sjukdomar kan orsaka ett försämrat immunförsvar. Om du har ett nedsatt immunförsvar kommer du att vårdas på enkelsal och möjlighet finns då att ha en anhörig med dig.$Här träffar du ett multiprofessionellt team med ditt bästa i fokus!

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
060 - 18 13 52 Växelnummer
060 - 18 10 00
Besöksadress
Lasarettsvägen 21 - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag 14:00 - 19:00
Besöksregler
Ni som närstående måste vara friska vid besök på avdelningen på grund av risk för spridning av förkylning, influensa, magsjuka etc. Värna om våra patienter!$$Levande växter undanbedes med hänsyn till allergier samt infektionskänsliga patienter!
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Hematologi

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?