Neurologimottagning Sundsvall Härnösand

På vår neurologiska mottagningen utreder och behandlar vi patienter med neurologiska sjukdomar, t ex. ALS, Parkinsons sjukdom, MS, Huntingtons sjukdom. Till neurologmottagningen hör ett neuroteam som består av sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator.

Informationen uppdaterades 17:03 - 27 feb, 2025

Här kan du se omdömen som Neurologimottagning Sundsvall Härnösand har fått i Nationella Patientenkäten.

90%

Neurologi, Sjukhus (BT)

4.3
Ludmila H.
11 apr, 2023
4.3
Caroline
4 apr, 2018
Jag är väldigt nöjd med vården som jag fått av er och har fullt förtroende för min läkare. Tycker dock att det är svårt att få telefontider/uppringningstider. Sen tycker jag det var lite för långt hopp mellan mitt första besök, då jag fick diagnos, till uppföljning besök. Detta eftersom det alltid dyker upp frågor när man kommer hem och har fått "smälta" informationen ett tag. Önskar att man kanske hade blivit uppringd efter någon vecka, för att höra hur det var och om det uppkommit några frågor ang. diagnos eller medicinering m.m. Förstår att det är svårt att hinna med, men hade känt mig mer sedd och hade sparat många telefontider för andra patienter.