Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Laboratoriet Vårdcentralen Trosa, Trosa

Om Laboratoriet Vårdcentralen Trosa, Trosa

0156 - 535 01

Öppen mottagning för provtagning. Du behöver inte boka tid. $Anmäl dig i receptionen så får du en nummerlapp $ $Ska du vara fastande inför provtagning ska du inte äte eller dricka (bara ett halvt glas vatten) 12 timmar innan du kommer till oss. Ibland får man inte ta sin medicin innan provtagning. De vanligaste fasteproverna är triglycerider och glukos. $$Är du osäker på om du ska fasta eller om du får ta dina mediciner är du välkommen in till oss på labb och fråga. Om läkaren vill att du ska lämna urinprov kan du hämta provrör hos oss. $$Vi analyserar ett trettiotal prover på labb men många skickas iväg och då tar det lite längre tid att få svar. Provsvaren meddelas av din läkare.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
0156 - 535 01 Växelnummer
0156 - 535 00
Besöksadress
Tomtaklintgatan 2 - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Drop-in
  • Måndag - Onsdag 13:00 - 15:00
  • Måndag - Fredag 08:00 - 11:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Klinisk kemi

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?