3.62
(2)
Öppet måndag från 07:00

Hörselvården Kalmar

Hälsogränd 2, Kalmar

ANNONS

Hörselvården Kalmar

Till oss kommer du som har en hörselnedsättning och som behöver få hjälp och stöd i att underlätta kommunikationen i din vardag relaterat till din hörselnedsättning. Till oss kommer också du som besväras av tinnitus. På hörselvården jobbar audionom, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, ingenjör och kurator i team. Vi arbetar med habilitering och rehabilitering av barn och vuxna med olika grad och typ av hörselnedsättning och tinnitus. I habiliteringen och rehabiliteringen ingår bland annat undersökning av hörsel, utprovning av hjälpmedel, information om och praktisk övning i att hantera och använda hjälpmedlet men även stödjande samtal med information och rådgivning, föräldrautbildning, teckenutbildning och samverkan inom skolverksamhet.

Informationen uppdaterades 17:02 - 25 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

3.62 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21 okt, 2015 Olle skrev:

Ett fantastiskt bemötande och mycket kunnig personal.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

12 jun, 2015 Per skrev:

Jag vill att när man provar ut nya hjälpmedel så vore det bra att man fick en liten kurs i, om hur man inte bara byter batterier utan andra slitagedelar också, gummitutor, plastfjädrar och andra saker man kan göra själv. Var får man tag i delarna. Vart vänder man sig när något gå sönder. Jag vill att det ska finnas en klar och tydlig information hur man gå till väga vid olika problem.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:00 - 16:00
Fredag : 07:00 - 14:30

Telefontider

Måndag - Torsdag : 13:00 - 14:00
Måndag - Fredag : 08:00 - 10:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.