Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Vårdavdelningen Hallands sjukhus Kungsbacka, Kungsbacka

Om Vårdavdelningen Hallands sjukhus Kungsbacka, Kungsbacka

0300 - 56 51 56

Här bedrivs vård dygnet runt inom geriatrik, postoperativ vård och palliativ vård. 365 dagar om året. Vi som arbetar här är undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator och vi har ett tätt samarbete för att du som patient ska känna dig trygg. Ute i matsalen och inne på din sal kommer du möta personal från Vårdnära service som sköter om maten och städningen.Du som vårdas här, har remitterats från andra sjukhus eller från primärvården. Du kan också bli inneliggande efter en operation som utförts på Kungsbacka Sjukhus.Om du är inskriven i palliativa konsultteamet (PKT), så kommer du att få träffa din kontaktsjuksköterska/läkare och övriga proffessioner när du är här på Vårdavdelningen, eftersom Vårdavdelningen och PKT befinner sig i samma lokaler och har ett nära samarbete.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0300 - 56 51 56 Växelnummer
0300 - 56 50 00
Besöksadress
Ingång 2, målpunkt D, plan 6 - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besöksregler
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Avancerad hemsjukvårdsverksamhet, Geriatrisk rehabilitering

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?