Öppet i morgon från 00:00

Hematologi avdelning 2

Lasarettsvägen 21, Sundsvall

ANNONS

Hematologi avdelning 2

Välkommen till Medicin avdelning 2, Hematologen! Här arbetar ett team av undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator med flera. På vårdavdelningen har vi 15 platser och vårdar i huvudsak personer med hematologiska sjukdomar men även de med allmänmedicinska diagnoser. Här behandlas du bland annat med cellgifts- och antikroppsbehandlingar, antibiotika, blodprodukter och en rad andra läkemedel och omvårdnadsåtgärder. Cellgifter och vissa hematologiska sjukdomar kan orsaka ett försämrat immunförsvar. Om du har ett nedsatt immunförsvar kommer du att vårdas på enkelsal och möjlighet finns då att ha en anhörig med dig.
Här träffar du ett multiprofessionellt team med ditt bästa i fokus!

Informationen uppdaterades 17:29 - 13 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Måndag - Söndag : 14:00 - 19:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.