Öppet måndag från 00:00

Neonatalavdelning 45 Sundsvall

Lasarettsgatan 21, Sundsvall

ANNONS

Neonatalavdelning 45 Sundsvall

Avdelning 45 är barnklinikens nyföddhetsavdelning. Vi har 12 vårdplatser där vi tar hand om sjuka nyfödda och för tidigt födda barn från graviditetsvecka 28.
Personal från avdelning 45 är alltid med vid kejsarsnitt och vid normalförlossningar där barnet antingen kommer för tidigt eller förväntas må dåligt. Vi tar med oss mammans närstående till avdelningen så de är med barnet hela tiden från första stund och senare kan berätta för mamman vad som hänt. Alla nyförlösta mammor (och naturligtvis även närstående) flyttar hit direkt efter förlossningen och bor på avdelningen tillsammans med sina barn. Eftersom föräldrarna bor på avdelningen under barnets hela vårdtid är de hela tiden nära sina barn och är delaktiga i vård/omvårdnad

Informationen uppdaterades 17:33 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Telefontider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.