Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Piteå sjukhus, Piteå

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Piteå sjukhus, Piteå

0911 - 750 00

Piteå sjukhus är ett länsdelssjukhus och centrum för planerad ortopedi. Här finns akut-mottagning som är öppen dygnet runt, intensivvård, operation och ambulans. $$Här finns även enheter för internmedicin, geriatrik/ akutgeriatrik, rehabilitering, palliation och dialys.$$Vuxenpsykiatri, Barn- och ungdomssjukvård, Kvinnosjukvård, Ögon- samt Öron/Näsa/ Hals-mottagning och Folktandvård finns också vid Piteå älvdals sjukhus. $$Sjukhuset har cirka 900 anställda och 118 vårdplatser varav 16 tillhör psykiatrisk vårdenhet.$$Det finns en väl fungerande sjukhuskyrka, ett bibliotek, en restaurang och en cafeteria.$$Piteå sjukhus strävar efter att vara ett vänligt sjukhus där vi ger våra patienter ett gott bemötande och en professionell omvårdnad.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Vi har 0 kr i patientavgift för hela familjen.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon

0911 - 750 00

Växelnummer:
0911 - 750 00
Besöksadress
Lasarettsvägen 14, Piteå - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Fredag 06:00 - 20:00
  • Lördag - Söndag 08:00 - 20:00
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Varje vårdavdelning har egna besökstider.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?