Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 232, Mölndal

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Avdelning 232, Mölndal

031 - 343 21 32

verksamhet.. Vi bedriver vård för patienter som opereras med höft-, knä- och axelproteser. Den behandling vi erbjuder skall vara av högsta internationella klass. Vårt mål är att varje patient och anhörig skall känna sig väl bemött och omhändertagen på avdelningen. För att våra patienter skall få bästa tänkbara vård arbetar vi enligt modellen Värdebaserad vård, där vi lägger stort fokus på vad som skapar värde för patienterna. Som ett led i detta håller vi korta vårdtider för att minska risken för komplikationer som uppstår då patienter vistas onödigt länge på sjukhus. Vidare deltar vi i olika kvalitetsregister där vi kan jämföra våra resultat både nationellt och internationellt.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

031 - 343 21 32

Växelnummer:
031 - 342 10 00
Besöksadress
Göteborgsvägen 31, 431 80, Mölndal, Hus T, plan 5, Mölndals sjukhus - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag 10:00 - 14:00
  • Måndag - Söndag 14:00 - 07:00
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag 14:00 - 19:00
Besöksregler
Besökstid 14-19. Inga blommor. Du alltid välkommen att besöka Din släkting eller vän. Tänk dock på att visa hänsyn mot de som är nyopererade och är i behov av lugn och ro. Begränsa antalet besökande helst till ett par åt gången. Använd handsprit före och efter besök hos oss.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Avdelning 232, Mölndal
Snittbetyg på omdömen

4,5
Baserat på 2 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

05:35 - 17 jan, 2016 skrev:

Tack så mycket för hjälpen jag har fått av Er, fantastiska människor, visst, en vistelse på ortopeden är både jobbig och smärtsam, men ni hjälpte verkligen gigantiskt mycket för att man ska - trots allt - må så bra som möjligt! Underbar personal! Tack så mycket!

Rekommenderar

4,5

Betyg 4,5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


08:42 - 25 feb, 2015 skrev:

Vill bara tacka för den underbara personal som finns på denna avdelning som gör ett jättejobb med oss patienter, Tack för allt Många kramar till er,


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?