Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Kliniskt fysiologiskt laboratorium, Skövde

Om Kliniskt fysiologiskt laboratorium, Skövde

0500 - 43 13 25

Vi är en specialistresurs och tillhandahåller kvalificerade fysiologiska undersökningar. Våra undersökningar är tidsbeställda, men akuta undersökningar tillhandahålls vid behov till vårdinstanser i länet.På laboratoriet arbetar vi inom olika specialiteter så som kardiologi, kirurgi/urologi, medicin, neurologi, lungmedicin, anestesi och nuklearmedicin. Undersökningar vi utför är ultraljud på hjärta och kärl, EKG, arbetsprov, hjärtscintigrafi, pacemaker-kontroller/ICD-kontroller, 24-timmars EKG-registrering, 24-timmars blodtrycksmätning, EEG, lungfunktion, cystometri. Kliniskt fysiologiska laboratoriet tar endast emot patienter för undersökning efter remiss från patientens läkare eller egenremiss. Resultatet av undersökningen sänds till inremitterande läkare för ställningstagande till t ex fortsatt behandling eller medicinering.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0500 - 43 13 25 Växelnummer
0500 - 43 10 00
Besöksadress
Lövängsvägen 1, 541 42, Skövde, Övre entréplan plan 3 följ skyltning - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 07:30 - 09:00
  • Måndag - Fredag 13:00 - 14:30
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 07:00 - 19:00
  • Fredag 07:00 - 16:30
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?