Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Bröstcentrum Mälarsjukhuset, Klin f kirurgi och urologi Mälarsjukhuset-Kullbergska sjukhuset

Om Bröstcentrum Mälarsjukhuset, Klin f kirurgi och urologi Mälarsjukhuset-Kullbergska sjukhuset

016 - 10 48 10

Bröstcentrum Mälarsjukhuset utreder och diagnostiserarförändringar i brösten och ansvarar för behandling av bröstcancer. PåBröstcentrum samarbetar specialister inom mammografi, kirurgi, onkologi ochcytologi/patologi. Vi tar emot patienter från hela Sörmlandssjukvårdsområde.För råd om symtom från brösten är du välkommen att ringadirekt till sjuksköterska på Bröstcentrum kirurgi: 016-10 48 10

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
016 - 10 48 10 Växelnummer
016 - 10 30 00
Besöksadress
Entré 2 eller entré 1 (huvudentrén). Hiss G, Plan 7. Mälarsjukhuset - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Bröstcentrum Mälarsjukhuset, Klin f kirurgi och urologi Mälarsjukhuset-Kullbergska sjukhuset
Snittbetyg på omdömen

3,8
Baserat på 3 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

20:11 - 01 jun, 2019 skrev:

Det har klagats på lång väntan inom cancervården, men för mig gick det väldigt fort från första mammografibesöket till att operation gjordes och att strålbehandlingen började.
Frågorna ovan är lite svåra att svara på. Jag bokade inte tid själv, kom på remiss till MS. Information om resor, resekostnader fick jag söka själv. Det är en viktig sak, när strålning som tar 10-15 minuter, innebär 4-5 TIMMARS tidsåtgång för besök inkl resor.

Rekommenderar

3,8

Betyg 3,8 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


19:00 - 19 maj, 2016 skrev:

Väldigt bra bemötande på Bröstcentrum. Kompetent personal med mycket empati.

Synd att jag behövde vänta länge på tid 2. Det var jobbiga veckor.

Rekommenderar

3,8

Betyg 3,8 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


15:08 - 20 jun, 2013 skrev:

Jättefint mottagande av bröstsköterskan som verkligen lyssnade och tog min oro för mitt problem på största allvar och jag förstod på henne att jag skulle få svar på mina frågor innan jag var klar för hemfärd. På telefon hade man sagt att jag skulle få göra ultraljud men det blev mammografi i stället. Jag fick inte tala med en läkare om den utväxt jag oroade mig för, ingen analys gjordes heller, utan det blev en del gissningar om vad det kunde vara och efter mammografin fick jag åka hem. Jag vet lika lite nu vad det var som drabbat mig som innan besöket på bröstcentrum och det gjorde mig ledsen att jag blev behandlad som att det måste ske på minst kostsamma vis, därav inget ultraljud, ingen läkarkontakt, ingen analys och ingen godtagbar förklaring till det faktiska problemet som var orsaken till att jag beställde tiden på bröstcentrum. Det gjorde mig arg o besviken eftersom jag oroat mig en del och bara fick lite gissningar till svar. Gissa kan jag göra själv, jag söker hjälp hos specialist för att få VETA.


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?