3.75
(3)
Öppet idag från 08:00

Bröstcentrum Mälarsjukhuset, Klin f kirurgi och urologi Mälarsjukhuset-Kullbergska sjukhuset

Entré 1, målpunkt G, Plan 9. Mälarsjukhuset

ANNONS

Bröstcentrum Mälarsjukhuset, Klin f kirurgi och urologi Mälarsjukhuset-Kullbergska sjukhuset

Bröstcentrum Mälarsjukhuset utreder och diagnostiserar
förändringar i brösten och ansvarar för behandling av bröstcancer. På
Bröstcentrum samarbetar specialister inom mammografi, kirurgi, onkologi och
cytologi/patologi. Vi tar emot patienter från hela Sörmlands
sjukvårdsområde.


För råd om symtom från brösten är du välkommen att ringa
direkt till sjuksköterska på Bröstcentrum kirurgi: 016-10 48 10

Informationen uppdaterades 16:30 - 24 apr, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

3.75 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

1 jun, 2019 Anita . skrev:

Det har klagats på lång väntan inom cancervården, men för mig gick det väldigt fort från första mammografibesöket till att operation gjordes och att strålbehandlingen började. Frågorna ovan är lite svåra att svara på. Jag bokade inte tid själv, kom på remiss till MS. Information om resor, resekostnader fick jag söka själv. Det är en viktig sak, när strålning som tar 10-15 minuter, innebär 4-5 TIMMARS tidsåtgång för besök inkl resor.

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

19 maj, 2016 Tarja skrev:

Väldigt bra bemötande på Bröstcentrum. Kompetent personal med mycket empati. Synd att jag behövde vänta länge på tid 2. Det var jobbiga veckor.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

20 jun, 2013 Moni skrev:

Jättefint mottagande av bröstsköterskan som verkligen lyssnade och tog min oro för mitt problem på största allvar och jag förstod på henne att jag skulle få svar på mina frågor innan jag var klar för hemfärd. På telefon hade man sagt att jag skulle få göra ultraljud men det blev mammografi i stället. Jag fick inte tala med en läkare om den utväxt jag oroade mig för, ingen analys gjordes heller, utan det blev en del gissningar om vad det kunde vara och efter mammografin fick jag åka hem. Jag vet lika lite nu vad det var som drabbat mig som innan besöket på bröstcentrum och det gjorde mig ledsen att jag blev behandlad som att det måste ske på minst kostsamma vis, därav inget ultraljud, ingen läkarkontakt, ingen analys och ingen godtagbar förklaring till det faktiska problemet som var orsaken till att jag beställde tiden på bröstcentrum. Det gjorde mig arg o besviken eftersom jag oroat mig en del och bara fick lite gissningar till svar. Gissa kan jag göra själv, jag söker hjälp hos specialist för att få VETA.


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.