Öppet idag från 08:00

Habiliteringen

J F Liedholms väg 12, Sigfridsområdet, Växjö

ANNONS

Habiliteringen

Habiliteringen är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till dig som har varaktiga funktionsnedsättningar. Vi arbetar i ett hälsoperspektiv. Vi verkar för att främja människors starka sidor och understödja strategier för att överbrygga funktionshinder.Vi strävar efter helhetssyn. Funktionsnedsättningar påvekar olika delar av livet. Närstående är en viktig länk. Vi arbetar i team med olika kompetenser utifrån individens behov.Vi ser delaktighet och inflytande som centrala delar för ett gott liv. Vår inriktning är att det ska genomsyra insatser från vår verksamhet.Vi arbetar för samordning och samsyn ur patientensbrukarens perspektiv.

Informationen uppdaterades 17:04 - 14 jan, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.