Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Geriatrikavdelning Gävle

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Geriatrikavdelning Gävle

026 - 15 85 50

Geriatrikavdelning arbetar med geriatrisk vård – vård av äldre. Fokus ligger på rehab och att vara med patienten hela vägen från inskrivning till utskrivning. Från och med maj 2018 ingår en sjuksköterska i det geriatriska teamet på akuten. I de fall äldre patienter behöver inläggning blir vårdplatsen på den avdelning som hens sjukdom/skada sorterar under (till exempel hjärtavdelning eller ortopeden).$$I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.$$Vi har ett situationsorienterat arbetssätt vilket innebär en helhetsvård för de äldre multisjuka. Att vara multisjuk innebär att det ibland kan vara svårt att avgöra vilken sjukdom som ger upphov till en persons besvär. De olika sjukdomarna påverkar också varandra.$$Behandlingen utgår från individens behov. Träning sker bland annat i vardagliga situationer och syftar till att patienten ska bli så självständig som möjligt. Vi strävar efter ett nära samarbete med patient, anhörig och andra vårdgivare.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

026 - 15 85 50

Växelnummer:
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsvägen 1,801 88 Gävle - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
På grund av allergirisken, ta inte med blommor vid ditt besök.
Remisskrav
Din läkare kan skicka en remiss till oss. Du kan också själv skicka en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdmottagningen som om den vore en remiss från läkare. Men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du verkligen har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till din hälsocentral eller till egenvård. Egen vårdbegäran kan inte göras till alla verksamheter.
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Geriatrik

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?