Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Uppvakningsavdelning Gävle

Om Uppvakningsavdelning Gävle

026 - 15 40 94

Uppvakningsavdelningen (UVA) finns på plan 5 och har 20 platser där patienter vårdas efter operation. I vissa fall sker även förberedelser inför operation på UVA. Här arbetar specialutbildade sjuksköterskor och undersköterskor i samarbete med medicinskt ledningsansvarig läkare.$$På uppvakningsavdelningen tar vårdpersonal hand om dig och behandlar din smärta och eventuellt illamående eller andra obehag efter operation och narkos. Du är uppkopplad till övervakningsutrustning hela tiden och alla viktiga värden kontrolleras regelbundet. Du får de läkemedel du behöver, så som smärtstillande eller medel mot illamående. Om du varit sövd under operationen och haft en tub i halsen kan du känna en viss obehagskänsla och kan vara lite hes. Detta är övergående.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
026 - 15 40 94 Växelnummer
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsvägen 1,801 88 Gävle - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag 08:00 - 24:00
  • Tisdag - Torsdag Dygnet runt
  • Fredag 00:00 - 22:00
  • Lördag 11:00 - 19:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Postoperativ uppvakningsverksamhet

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?