Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Intensivvårdsavdelning Gävle

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Intensivvårdsavdelning Gävle

026 - 15 40 92

Till intensivvårdsavdelningen (IVA) kommer patienter som behöver övervakning och behandling dygnet runt i samband med svåra sjukdomstillstånd. Patienterna kommer från akutmottagningen, vårdavdelningar eller centraloperation.$$Det finns inga fasta besökstider, men du kan få vänta vid morgonskötsel, ronder och vid undersökningar. Kom gärna överens med personalen när det är lämpligt att komma på besök. Då utrymmet runt patienten är begränsat är det bra om det max är två personer som besöker patienten samtidigt. Det är bra om det är en i familjen som är kontaktperson.$$Mobiltelefonen kan vara viktig för dig när din närstående är svårt sjuk. Inne i salen måste du stänga av mobilen eftersom att den kan störa teknisk apparatur.$Om du känner dig tveksam till besök på grund av egen sjukdom kan du rådfråga ansvarig sjuksköterska.$Det finns ett övernattningsrum i anslutning till avdelningen som du som närstående kan låna. Vid behov kan prioritering av rummet bli nödvändig.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Vi har 0 kr i patientavgift för hela familjen.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon

026 - 15 40 92

Växelnummer:
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsvägen 1,801 88 Gävle - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
En del av patienterna har allergier. Undvik därför starka dofter eller att ta med blommor. Var noga med handhygienen.
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Intensivvård, hjärta, Intensivvård, neuro, Intensivvård, thorax

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?