Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Teknisk hörselvård Gävle

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Teknisk hörselvård Gävle

026 - 15 47 60

Tekniska hörselvården hjälper till med arbetsplatsanpassning för hörselskadade samt installation av hörselhjälpmedel i hemmet.$$Tekniska hörselvården utför akustiksmätning i skolor och andra offentliga lokaler samt ger råd för akustiksanering. För elever med hörselproblem installerar och anpassas skolhjälpmedel och skolans personal informeras.$$Tekniska hörselvården reparerar och justerar hörapparater och hörselgångsinsatser.$$Behöver du service på din hörapparat kan du skicka den till:$Tekniska hörselvården$Budstation -35-$Gävle sjukhus$801 88 Gävle$$Bifoga en lapp med namn, personnummer, telefonnummer, returadress Emballera väl, använd gärna asken du fick med vid utprovningen.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Vi har 0 kr i patientavgift för hela familjen.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon

026 - 15 47 60

Växelnummer:
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsvägen 1,801 88 Gävle - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 07:30 - 10:00
Öppettider
  • Tisdag 08:15 - 11:30
  • Tisdag 13:00 - 14:30
  • Torsdag 08:15 - 11:30
  • Torsdag 13:00 - 14:30
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?