Öppet idag från 07:30

Punktionsmottagningen Kalmar

Länssjukhuset i Kalmar Lasarettsvägen 8 392 44 Kalmar

ANNONS

Punktionsmottagningen Kalmar

Till oss kommer du för att ta cellprov på en förändring som du kan känna med fingrarna, till exempel en lymfkörtel på halsen eller en knöl i bröstet. Provtagningen sker genom att en läkare för in en tunn nål i den knöl som ska undersökas. Oftast krävs mer än ett stick, vilka i regel känns ungefär som att ta blodprov. Hela besöket tar cirka 10-15 minuter och du kan gå hem direkt efteråt. För att du ska kunna komma till oss krävs en remiss från din hälsocentral, privatläkare eller någon av klinikerna på våra sjukhus i länet.

Informationen uppdaterades 17:37 - 16 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.