Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hörselhabiliteringen Halmstad, Halmstad

Om Hörselhabiliteringen Halmstad, Halmstad

035 - 14 61 44

Hörselhabiliteringen finns i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. I Halmstad och Kungsbacka är det uppdelat i Barn- och ungdoms- samt Vuxenteam och i Varberg finns Barn- och ungdomsteam. Vår uppgift inom hörselhabiliteringen är att ge kunskap om din hörsel och ge dig verktyg att underlätta och hantera din hörselsituation utifrån dina förutsättningar i hemmet, i skolan eller arbetet och på fritiden.Är du under 20 år med hörselnedsättning/dövhet eller närstående är du välkommen att kontakta Barn- och ungdomsteamet.Är du över 20 år och har frågor om din hörsel, hörapparat eller hörselmätningar ska du istället kontakta Hörselmottagningen.Är du över 20 år och i behov av pedagogiskt och/eller psykosocialt stöd och har haft kontakt med Hörselmottagningen eller är du närstående och upplever svårigheter på grund av att någon i familjen inte hör är du välkommen att kontakta Vuxenteamet.Rehabilitering kan ske individuellt och i grupp.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon
035 - 14 61 44 Växelnummer
035 - 13 10 00
Besöksadress
Hallands sjukhus Halmstad, huvudentré, ingång 4, målpunkt K, plan 2 - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 12:00
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 12:00
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?