4.88
(3)

Ortopedisk avdelning akut, Ortopedkliniken

Västmanlands sjukhus, Västerås

ANNONS

Ortopedisk avdelning akut, Ortopedkliniken

Ortopedisk avdelning akut består av fyra team med olika inriktningar vad gäller bemanning och verksamhetsinriktning. Gemensamt för samtliga team är dock patientunderlaget som utgörs av akuta ortopediska åkommor.

Informationen uppdaterades 09:03 - 12 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

4.88 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

7 jan, 2019 Nils Samuelsson skrev:

Blev opererad den 27 nov. 2018 då min vänstra höftled byttes ut och jag är helt imponerad över den vård jag fick. Operationen som utfördes av läkaren Elisabet Björgvingsdotter var fantastisk, jag blev knappast svullen efter operationen och värken efter operationen var minimal och jag komm snabbt igång med mina rörelser och kan nu gå normalt 6 veckor efter operationen. Tränade intensivt före operationen vilket jag tror var en fördel.

Vårdkvalitet
Lokal och hygien
Information
Tillgänglighet

15 jun, 2017 Christina skrev:

Alla på ortopeden var helt underbara. Fick den bästa tänkbara vård. Både operation, uppvak och avdelningen som jag låg på. Högsta betyg till min läkare. Har bara lovord om ortopeden och all personal.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

2 sep, 2013 Pär skrev:

Jag låg här för diskbråcksop Helgen den sista augusti,och personalen var helt fantasktiga glada,omtänksamma ingenting var omöjligt ja helt underbara


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:00 - 18:30
Lördag - Söndag : 07:00 - 15:30

Måndag - Söndag : 13:00 - 19:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.