2.5
(2)

Hörselvården Karlshamn

Blekingesjukhuset, Entrévägen, huvudentré

ANNONS

Hörselvården Karlshamn

Vi arbetar med habilitering och rehabilitering av personer med dövhet, dövblindhet, tinnitus, och hörselskador och av olika art och grad. Vi utvecklar patientens starka sidor och tränar för att kompensera den nedsatta funktionen. I habilitering och rehabilitering ingår till exempel både utprovning av hjälpmedel och att lära sig använda dessa, samtalsstöd, information om funktionshindret, föräldrautbildning och samverkan med organisationer och myndigheter. Som patient kommer du till hörselvården via öron-, näs- och halsklinikens mottagning efter remiss från till exempel barnavårdscentralen, skolhälsovården och vårdcentralen. Läs mer om oss under fliken Vårt utbud.

Informationen uppdaterades 04:17 - 10 jun, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

2.5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

8 jan, 2018 Pergunnar skrev:

Rena snurren att som nästan döv försöka nå hörselvården via telefon. Att dessutom mötas av automatsvar där man uppenbarligen ska göra val för att komma vidare... Heldumt! Det är nästan ett hån mot ickehörande patienter!!! Det måste finnas andra möjligheter i vår digitala värld! Enklast vore att ni blev tydliga med e-postadress. För den som kanske hör något bättre än jag skulle det säkert vara till stor hjälp att mötas av en människa vid uppringning.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

3 jan, 2018 Jens skrev:

försökt att nå på telefontider, helt omöjligt att komma fram. Vore lämpligt att ni satte upp en mailadress för snabb återkoppling. Behöver intyg för ansökan av hjälputrustning.....

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 09:00
Måndag - Torsdag : 13:00 - 14:00
Fredag : 08:00 - 09:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.