Hudmottagning Karlshamn

Blekingesjukhuset, Entrévägen, Elfsbergsgården, byggnad 13, Karlshamn

ANNONS

Hudmottagning Karlshamn

På hudmottagningen i Blekinge handläggs olika sjukdomar och tillstånd i huden. Det innefattar mer allvarliga former av inflammatoriska sjukdomar och bedömning samt behandling av tumörer i huden. Inflammatoriska tillstånd är till exempel eksem, psoriasis, acne och rosacea. Tumörer innefattar både godartade födelsemärken, andra godartade tumörer samt olika former av hudcancer såsom malignt melanom, skivepitelcancer och basalcellscancer. I samarbete med yrkesdermatolog från Universitetssjukhuset i Malmö utreder vi yrkesrelaterade hudsjukdomar.

Informationen uppdaterades 16:04 - 28 aug, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 12:00
Måndag - Torsdag : 13:00 - 16:30
Fredag : 08:00 - 11:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.