Öppet i morgon från 07:00

Dialysmottagning Karlshamn

Blekingesjukhuset, Entrévägen, byggnad 2, Karlshamn

ANNONS

Dialysmottagning Karlshamn

Dialysmottagningen ger bloddialys, även kallat hemodialys, till dig som har njurar som inte längre fungerar och ändrad kost inte räcker. Bloddialys är ett alternativ till transplantation och peritonealdialys, som du kan läsa mer om under PD-mottagningens webbsida. Vid bloddialys pumpas ditt blod genom en dialysapparat där blodet renas från slaggprodukter via ett dialysfilter. En behandling tar cirka 5 timmar och görs 3 gånger i veckan. Under dialysen kan du läsa, titta på TV eller ligga och vila. Det finns även möjlighet för dig att själv sköta din behandling hemma. Då får du lära dig att sköta dialysmaskinen och sticka dig själv. Detta får du lära dig på hemdialysavdelningen på universitetssjukhuset i Lund. Läs mer om oss under fliken Vårt utbud. Här till höger hittar du mer information om dialys på 1177.

Informationen uppdaterades 01:17 - 21 mar, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 07:00 - 20:00
Tisdag : 07:00 - 16:00
Onsdag : 07:00 - 20:00
Torsdag : 07:00 - 16:00
Fredag : 07:00 - 20:00
Lördag : 07:00 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.