5
(1)
Öppet idag från 08:00

Medicinklinik Lung- och allergimottagning Karlshamn

Blekingesjukhuset, Entrévägen, byggnad 1, Karlshamn

ANNONS

Medicinklinik Lung- och allergimottagning Karlshamn

Lungmottagningen vid medicinkliniken i Karlshamn har en mottagning med rådgivnings- och återbesöksverksamhet. Du behöver remiss för att komma till oss. På lungmottagningen utför vi: - allergivaccinationer (SIT) - tuberkulintester (vid misstanke om tuberkulos) - BCG-vaccinationer mot tuberkolos - undersökning av luftrören (bronkoskopi) - dräninläggningar - provtagning på lungvätska (pleuratappning) - mätning av lungkapaciteten (spirometri) - utprovning av syrgasbehandling i hemmet - utprovning av CPAP-maskin. Lungmottagningen samarbetar med allergimottagningen i Karlskrona.

Informationen uppdaterades 16:02 - 15 sep, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17 nov, 2016 Marie skrev:

Jag vill härmed ge lungläkare (överläkare) Alexander Bengtsson på Medicinkliniken på Blekingesjukhuset i Karlshamn den allra största eloge någon kan få! Han är den mest noggranne, skicklige, kompetente, omtänksammme och underbare läkare som tänkas kan! Tar sig alltid god tid vid mina besök, vilket skapar en enorm trygghet för mig. Jag tackar Gud, för att jag har fått honom som min läkare 👍💙! Han är verkligen en Guds gåva till patienterna! 💙 Även om jag nu är döende i obotlig lungcancer, så gör han sitt allra yttersta för att stötta mig och hålla mig vid så gott humör som någonsin möjlighet! Han är verkligen en läkare med hjärtat på rätta stället och utomordentligt kvalificerad för sin profession! Rekommenderar honom på det allra högsta!! Det finns ingen annan läkare på denna avdelning, som på något sätt kan jämföras med honom!! Gud vare med dig Alexander! 💙💙 Jag rekommenderar alltså ENDAST Alexander Bengtsson!!! Kirstin och Karin är också hel underbara ☺️👍.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Onsdag : 08:00 - 16:00
Fredag : 08:00 - 12:00

Telefontider

Måndag - Tisdag : 08:00 - 09:00
Torsdag - Fredag : 08:00 - 09:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.