Öppet idag från 07:00

Medicinklinik PD-mottagning Karlshamn

Blekingesjukhuset, Entrévägen, byggnad 1, Karlshamn

ANNONS

Medicinklinik PD-mottagning Karlshamn

På PD-mottagningen (peritonealdialys eller påsdialys) har vi utbildning, träning och uppföljande besök för dig som får dialysbehandling. Målet är att du ska kunna sköta din dialysbehandling själv. Att lära sig behandlingen tar cirka två veckor och träningen sker till största del på PD-mottagningen. Därefter kommer du på besök en gång i månaden eller efter behov och önskemål. Vid dialysen renas blodet av dialysvätska i bukhålan. Genom en permanent inopererad kateter leds dialysvätskan in i bukhålan. Bukhinnan fungerar som dialysfilter och det sker ett utbyte av slaggprodukter och näringsämnen till och från blodet. PD-mottagningen utreder även patienter som kan komma i fråga för en njurtransplantation. Läs mer under fliken Vårt utbud.

Informationen uppdaterades 00:52 - 21 mar, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:00 - 16:00
Fredag : 07:00 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.