Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Medicinklinik PD-mottagning Karlshamn

Om Medicinklinik PD-mottagning Karlshamn

0454 - 73 32 76

På PD-mottagningen (peritonealdialys eller påsdialys) har vi utbildning, träning och uppföljande besök för dig som får dialysbehandling. Målet är att du ska kunna sköta din dialysbehandling själv.Att lära sig behandlingen tar cirka två veckor och träningen sker till största del på PD-mottagningen. Därefter kommer du på besök en gång i månaden eller efter behov och önskemål.Vid dialysen renas blodet av dialysvätska i bukhålan. Genom en permanent inopererad kateter leds dialysvätskan in i bukhålan. Bukhinnan fungerar som dialysfilter och det sker ett utbyte av slaggprodukter och näringsämnen till och från blodet.PD-mottagningen utreder även patienter som kan komma i fråga för en njurtransplantation.Läs mer under fliken Vårt utbud.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0454 - 73 32 76 Växelnummer
0454 - 73 10 00
Besöksadress
Blekingesjukhuset, Entrévägen, byggnad 1 - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
  • Fredag 07:00 - 15:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Dialysverksamhet

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?