Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Magnetkamera, Karlskrona

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Magnetkamera, Karlskrona

0455 - 73 10 75

Magnetkameraundersökning är en metod för att framställa snittbilder av kroppen med hjälp av ett magnetfält och radiovågor (inte samma sak som röntgenstrålar). Tekniken används för att upptäcka en rad sjukdomstillstånd.Kamerautrustningen består av en två meter lång tunnel, där den kroppsdel som undersöks ska ligga mitt i tunneln. Under bildtagning hörs ett knackande ljud.

Undersökningstiden varar i 20 minuter till 1 timme. Personer med pacemaker kan inte undersökas i magnetkameran, inte heller personer som opererats med magnetisk metall.Man ska inte ha på sig någon metall som smycken eller piercing då detta kan störa på bilderna. Man får ta av sig allt utom trosor eller kalsonger och eventuellt bomulls-t-shirt. Du får istället en undersökningsrock.Personer med cellskräck kan ha svårigheter att genomföra undersökningen. Lugnande medel kan ges men ej till patienter under 18 år eller över 70 år.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

0455 - 73 10 75

Växelnummer:
0455 - 73 10 00
Besöksadress
Blekingesjukhuset Lasarettsvägen Huvudentré - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Torsdag 13:00 - 15:00
Öppettider
  • Ej angivet
Remisskrav
Ja
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
MR-verksamhet

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?