Datortomografi, Karlskrona

Blekingesjukhuset, Lasarettsvägen, huvudentré

ANNONS

Datortomografi, Karlskrona

Datortomografi används för att undersöka de flesta av kroppens organ, för att fastställa och kartlägga olika sjukdomar och tillstånd, men också för att ge information inför en operation. Datortomografen består av två delar, ett undersökningsbord och en enhet i vilken röntgenröret finns. När vi börjar ta bilder ligger du på undersökningsbordet som förflyttas samtidigt som röntgenröret snurrar runt dig och skickar information till en dator som visar bilder på en skärm. Undersökningen är smärtfri och tar 15 till 30 minuter. Före undersökningen får du i bland dricka kontrastvätska. Ibland sprutas kontrastvätskan in i ett blodkärl. Du kommer till datortomografi-undersökningen via remiss från din läkare. Här till höger kan du läsa mer om datortomografi på 1177.

Informationen uppdaterades 01:30 - 21 mar, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Torsdag : 13:00 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.