Öppet i morgon från 07:30

Medicinteknisk avdelning, Karlskrona

Blekingesjukhuset Lasarettsvägen Huvudentré

ANNONS

Medicinteknisk avdelning, Karlskrona

Medicinsk teknik ansvarar för att medicintekniska utrustningar i sjukvården är välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt. Vi har ett nära samarbete med vården och kan därför bidra med patientnära teknisk kompetens. Detta upprätthåller vi genom att regelbundet utbilda vår personal för att på så sätt hålla en hög teknisk kompetens. Detta i sin tur gör att vi bland annat kan vara ett bra stöd vid upphandlingar av ny utrustning, att vi ankomstkontrollerar utrustning, utför akutservice och förebyggande underhåll. Vi är också med och utbildar användare av medicinteknisk utrustning, medverkar vid forskning och utveckling samt teknisk konsultation. Läs mer om oss under fliken Vårt utbud.

Informationen uppdaterades 01:07 - 21 mar, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.